Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Phoca 2.6.2.
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Phoca 2.6.2.

Phoca 2.6.2. 1 rok, 10 měsíců #56963

Zdravim,
upgradoval jsem ze starsi verze Phoca Galerie tusim 2.1. na aktualni verzi. Po updatu se objevili chyby a web vubec nenabehl. viz.:

Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /data/www/www_tisk-fotografie_cz/administrator/components/com_phocagallery/libraries/loader.php in /data/www/www_tisk-fotografie_cz/plugins/content/phocagallery.php on line 19

Warning: require_once(/data/www/www_tisk-fotografie_cz/administrator/components/com_phocagallery/libraries/loader.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /data/www/www_tisk-fotografie_cz/plugins/content/phocagallery.php on line 19

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/data/www/www_tisk-fotografie_cz/administrator/components/com_phocagallery/libraries/loader.php' (include_path='.') in /data/www/www_tisk-fotografie_cz/plugins/content/phocagallery.php on line 19

Nasledne se nam to pomoci zalohy podarilo zprovoznit. Ale nyni nejde administratorske rozhrani pro Phoca galerii. Muzete mi nekdo poradit jak to dat do poradku.

Dekuji.
  • Krtek999
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Phoca 2.6.2. 1 rok, 10 měsíců #56964

• Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Guru
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re: Phoca 2.6.2. 1 rok, 10 měsíců #56966

Pri aktualizi mi to nenabidlo moznost upgrade. Probehlo to ale ta verze tam byla porad puvodni. Ted tam mam zpatky 2.1.0 ale bez funkcniho admina. Potrebuju ho rozchodit.
  • Krtek999
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Phoca 2.6.2. 1 rok, 10 měsíců #56970

precetl jste si to, co je odkazovano vyse?
pokud ano, pomohlo? ne? ...?
  • ghost
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Guru
Nabízím instalaci, legalizaci a zajištění JOOMLART šablon, ozvěte se mi.
Chcete migrovat Joomlu na vyšší verzi? Ozvěte se mi.

Re: Phoca 2.6.2. 1 rok, 10 měsíců #56977

Pročetl jte si to? Podíval se na Phoca odkazy které jsou tam uvedené? vaše verze je tam přesným návodem.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Guru
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re: Phoca 2.6.2. 1 rok, 10 měsíců #57154

Dekuji. Prosel jsem si to poradne a uz je to OK..
  • Krtek999
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.96 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 333 hostů a 18 členů