|
Phoca 2.6.2. Před 4 měsíce, 2 týdnů
|
|
|
Zdravim,
upgradoval jsem ze starsi verze Phoca Galerie tusim 2.1. na aktualni verzi. Po updatu se objevili chyby a web vubec nenabehl. viz.:
Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /data/www/www_tisk-fotografie_cz/administrator/components/com_phocagallery/libraries/loader.php in /data/www/www_tisk-fotografie_cz/plugins/content/phocagallery.php on line 19
Warning: require_once(/data/www/www_tisk-fotografie_cz/administrator/components/com_phocagallery/libraries/loader.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /data/www/www_tisk-fotografie_cz/plugins/content/phocagallery.php on line 19
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/data/www/www_tisk-fotografie_cz/administrator/components/com_phocagallery/libraries/loader.php' (include_path='.') in /data/www/www_tisk-fotografie_cz/plugins/content/phocagallery.php on line 19
Nasledne se nam to pomoci zalohy podarilo zprovoznit. Ale nyni nejde administratorske rozhrani pro Phoca galerii. Muzete mi nekdo poradit jak to dat do poradku.
Dekuji.
|
|
|
|
|
|
|
Re: Phoca 2.6.2. Před 4 měsíce, 2 týdnů
|
|
|
|
|
Bong
Joomla Guru
|
|
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
|
|
|
|
|
|
Pri aktualizi mi to nenabidlo moznost upgrade. Probehlo to ale ta verze tam byla porad puvodni. Ted tam mam zpatky 2.1.0 ale bez funkcniho admina. Potrebuju ho rozchodit.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
precetl jste si to, co je odkazovano vyse?
pokud ano, pomohlo? ne? ...?
|
|
|
|
Nabízím instalaci a zajištění JOOMLART šablon za výhodnou cenu, ozvěte se mi.
Migrace z joomly 1.0/mamba na j 1.5.
|
|
|
|
|
|
Pročetl jte si to? Podíval se na Phoca odkazy které jsou tam uvedené? vaše verze je tam přesným návodem.
|
|
Bong
Joomla Guru
|
|
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
|
|
|
Re: Phoca 2.6.2. Před 4 měsíce, 1 týden
|
|
|
Dekuji. Prosel jsem si to poradne a uz je to OK..
|
|
|
|
|
|
|
Jeden z nejlepších možných hostingů. ...
Savanu jsem měl jednu a po této zkuše...
Pro dlužníky neni nic omluva, jedině ...
Savana neni hosting vhodny pro Joomlu...
Jedu na něm druhý rok dva weby na var...