|
dle template první stránka, ostatní pouze textově Před 1 měsíc, 2 týdnů
|
|
|
Ahoj všichni, předem se omlouvám, jestli se to už tady někdy řešilo. Prostě nevím, jak se strejdy googla zeptat, abych se dobral odpovědi. Používám Jooomlu 1.5.15 (nenadávejte mi kvůli zastarání) a mám problém. Úvodní stránka se mi zobrazí krásně graficky podle zvolené šablony (MSIE, Chrome, FF), ale pokud kliknu na kterýkoliv odkaz, třeba na článek kontaktních info nebo modulu hledání, tak mi Joomla místo grafiky dle template pošle jen textovou podobu stránky.
Takto se mi chovají všechny šablony i ty co jsou součástí instalace Joomly - beez, rhuk-milkyway a JA purity. Vždy je grafická jen úvodní stránka, klik na kterýkoliv odkaz v menu hodí textovou podobu stránky. Zkusil jsem použít globální kontrolu i vymazat cache, ale nepomohlo to.
Jsem naprostý Joomla zelenáč, asi jsem něco někde zmršil aniž bych vůbec tušil, co to bylo. Prosil bych návod pro děti z mateřinky.
Díky za pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
Re: dle template první stránka, ostatní pouze textově Před 1 měsíc, 2 týdnů
|
|
|
A tohle se vám děje po čisté instalaci? Nebo jste něco předělával, nastavoval, upravoval, instaloval...? Odkaz?
|
|
Bong
Joomla Guru
|
|
Poslední úprava: 26/07/2010 21:51 Provedl: Bong.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
|
|
|
|
|
|
byla to čistá instalace, doplnil jsem JoomGallery s nějakými doporučenými doplňky a editor JCE plus do všeho češtiny. Všechno jelo správně. Pak jsem dával nějaké zkušební články a pořád OK. Poté jsem vyrobil nové menu a nechal ho umístit do pozice user3 - to jsem vyčetl z náhledu šablony. A tady někde jsem si všiml, že to dělá ty texty. Šablonu jsem nijak neupravoval, protože to neumím, i s tím umístěním do user3 jsem bojoval asi 20 minut, než jsem přišel na to, kde se to dělá. odkaz na stránky je temperatior.eu
Hlavně je mi divný, že to dělají všechny šablony, i ty přímo od Joomla instalace. Na ty jsem určitě nesahal.
|
|
|
|
Poslední úprava: 26/07/2010 22:01 Provedl: joomlazelenac.
|
|
|
|
|
|
Něco vám dubluje index.php v cestách na /index.php/index.php. Komponenta, modul, nastavení hezkých URL,...
|
|
Bong
Joomla Guru
|
|
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
|
|
|
|
|
|
tisíceré díky, už to jede správně. v globálním nastavení -> uživatelské části -> nastavení SEO byla zaškrtnuté ANO ve volbě URL přátelské k vyhledavačům SEF.
asi jsem někam kliknul aniž bych si toho byl vědomý.
Ještě jednou moc díky.
|
|
|
|
|
|
|
K hostime.cz jsem přesedlal před něko...
Onebit hosting je naprosto nejlepší h...
ONEbit je nejlepší hosting co znám. P...
Kapusta je snad nejhorší hosting co j...
Nějakou dobu jsem u nich, ale posledn...