Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Placená šablona - kde, jak?
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Placená šablona - kde, jak?

Placená šablona - kde, jak? 1 rok, 7 měsíců #61741

Ahoj všem zkušenějším. Zvažuju, že bych si koupil některou z placených šablon. Měl k tomu na vás dvě otázky:

- na kterých serverech hledat? Prošel jsem icetheme.com, joomlashine.com, joomlart.com, rockettheme.com, yootheme.com - posledně jmenovaný se mi asi líbí nejvíc. Jsou ještě i jiné solidní, dobré...? Vím, že každý má jiný vkus. Vím, že existuje Google. Ale třena mi ještě něco uniklo.

- jak je to s licencemi - rozumím, že si koupím 1, nebo třeba 3 šablony. Ale jaký je pak další vztah mezi 1 licencí, 3 licencemi...? Nebo 3 měsíci, 12 měsíci...? Jak to spolu všechno souvisí?

Děkuju a... kdybych se ptal na úplné stupidity, tak mi moc nenadávejte
  • vasek.vavra
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Placená šablona - kde, jak? 1 rok, 7 měsíců #61747

Našel jste asi základ. Vyberte co vám osobně sedí.

Licence jsou různé. U každého serveru se liší a záleží na vás co si vyberete. Hlavně je důležité na co a v jakém rozsahu šablonu(y) potřebujete.

Například u RockeTheme si kupujete časově omezený přístup, použít běžně můžete libovolné 1-3 šablony, atd... Jestliže máte 1 stránky + subdoménu pro kamarády, stačí vám nejkratší a nejlevnější přístup, máte vystaráno. Jestliže ale stránky tvoříte na zakázku a máte jich víc, vyplatí se developerský roční přístup.

Podle tarifu máte nárok na x šablon, ale také si můžete vybírat z dalších 12ti šablon v následujících měsících. Zjednodušeněji, můžete si plácat na weby a měnit jakoukoliv šablonu z nabídky třeba každý den, ale souběžně jich nesmíte mít více než na kolik máte licenci.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poslední úprava: 1 rok, 7 měsíců Napsal Bong.

Re: Placená šablona - kde, jak? 1 rok, 7 měsíců #61751

Docela dobrý rozcestník pro hledání nejen šablon máte zde a o licencích platí, co je psáno výše - každý developer to má trochu jinak..
  • Fenris
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor

Re: Placená šablona - kde, jak? 1 rok, 7 měsíců #61752

V pripade zajmu o sablony gavick.com nebo joomlart.com napis urcite se nejak domluvime.
Jinak plati ze pokud je u sablony treba 12 mesicu tak to je treba pristup do support sekce a pro aktualizace.
Sablona jako takova bude fungovat i po teto dobe ale bez pristupu k aktualizacim a supportu.
U nekterych klubu rovnez plati ze pri nejnizsich tarifech je nutne zachovat jejich odkaz a refrence ze je ta sablona od nich takze doporucuju to prostudovat viz joomlart.com kde nabizi moznost odstranit link az v developerske licenci.
  • otkm
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.39 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 305 hostů a 18 členů