Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Warning hláška v šabloně
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Warning hláška v šabloně

Warning hláška v šabloně 1 rok, 7 měsíců #61319

Ahoj,

může mi někdo poradit, jak opravit tohle?

Warning: Parameter 1 to plgContentJA_tabs::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in C:\Program Files\XAMPP\xampp\htdocs\libraries\joomla\event\event.php on line 67

Warning: Parameter 1 to plgContentPlg_JAThumbnail::onPrepareContent() expected to be a reference, value given in C:\Program Files\XAMPP\xampp\htdocs\libraries\joomla\event\event.php on line 67

Warning: Parameter 1 to plgContentEmailCloak() expected to be a reference, value given in C:\Program Files\XAMPP\xampp\htdocs\libraries\joomla\event\dispatcher.php on line 136

Warning: Parameter 1 to plgContentLoadModule() expected to be a reference, value given in C:\Program Files\XAMPP\xampp\htdocs\libraries\joomla\event\dispatcher.php on line 136

Warning: Parameter 1 to plgContentPagebreak() expected to be a reference, value given in C:\Program Files\XAMPP\xampp\htdocs\libraries\joomla\event\dispatcher.php on line 136

díky předem
  • the_atap
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: Warning hláška v šabloně 1 rok, 7 měsíců #61321

Myslím že problém je přímo v XAMPPu. Setkal jsem se s podobným problémem. Tady se to myslím už řešilo na foru.
  • Bart
  • NEPŘÍTOMEN
  • Moderátor

Re: Warning hláška v šabloně 1 rok, 7 měsíců #61333

samotnym xamppem to nebude, pouzivam jej leta a toto jsem nikdy nedostal
klasicke informace chybi:
joomla je jaka?
po cem to zacalo delat
jaka je verze php (xamppu)
...

z kristalove koule se mi dnes vestit nechce
  • ghost
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Expert
Nabízím instalaci, legalizaci a zajištění JOOMLART šablon, ozvěte se mi.
Chcete migrovat Joomlu na vyšší verzi? Ozvěte se mi.

Re: Warning hláška v šabloně 1 rok, 7 měsíců #61338

No XAMPPem to podle mě bude. Se staršími verzemi XAMPPu jsem problém neměl, ale s novějším jsem měl podobné zkušenosti jako dotazující, byla nutná změna v nějakém souboru, teď nevím jakém. Nyní raději používám WampServer.
  • Bart
  • NEPŘÍTOMEN
  • Moderátor

Re: Warning hláška v šabloně 1 rok, 7 měsíců #61579

Jj, díky... problém byl vážně někde v XAMPPu. po nahrání souborů na web jsem už tento problém neměl, ještě jednou díky za radu
  • the_atap
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.15 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 337 hostů a 17 členů