Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

joomla - instalace šablony
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: joomla - instalace šablony

joomla - instalace šablony 1 rok, 7 měsíců #61093

Dobrý den

Prosím Vás o radu. Mám nainstalovanou Joomla! verze 1.5.18. Nainstaloval jsem i češtinu. Problém nastal, když jsem chtěl nainstalovat šablonu: dj-classifieds 0.9.2. Při pokusu o instalaci to píše tyto hlášky:

* JFolder::create: Nemohu vytvořit složku
* Komponenta Instalovat: Vytvoření složky selhalo: "/www/servisproinzerenty.cz/www/components/com_djclassifieds"

Instalovat Komponenta Chyba

Četl jsem tady, že mám zkusit přepsat práva u templates, zkoušel jsem to a ted mě to píše u administrator-template -- je možno změnit a u templates taky, ale i přes to, instalace nejde a píše to stejné hlášky.

Prosím o radu a děkuju za Vaši trpělivost
  • stadna25
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: joomla - instalace šablony 1 rok, 7 měsíců #61101

Jenomže to co zde píšete není šablona, ale komponenta a v tom je rozdíl. Zkoušel jsem si název projet i googlem a vždy jsem narazil pouze na komponentu
extensions.joomla.org/extensions/ads-a-a...classified-ads/12318
  • Bart
  • NEPŘÍTOMEN
  • Moderátor

Re: joomla - instalace šablony 1 rok, 7 měsíců #61104

Já vůl!!!!!! Tak teď jsem trochu v pasti, chtěl jsem vytvořit inzertní server a bylo mě doporučeno nainstalovat Joomla + dj-classifieds. To je v pr.... Každopádně moc díky za Váš čas
  • stadna25
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: joomla - instalace šablony 1 rok, 7 měsíců #61113

Nevím jestli nemáte trochu problém s pojmy. Jestli chcete vytvořit inzertní server, dostal jste správnou informaci. Musíte využít některou komponentu na inzerci. Je jich na výběr hromada a třeba najdete i pro vás vhodnější.

Jestliže se vám jednalo o vzhled stránek jako inzertní server, musíte využít skutečně template (šablonu), ale tady se jedná pouze o vzhled a ne o funkčnost.

Ovšem hláška typu "JFolder::create: Nemohu vytvořit složku" je opět něco jiného, to je chyba která souvisí s vaším hostingem. Rady co s tím najdete i zde na fóru.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re: joomla - instalace šablony 1 rok, 7 měsíců #61124

Tady najdete něco k šablonám: www.obchod-virtuemart.cz/free-joomla-templates.html (popř. tady je toho taky dost: www.bestofjoomla.com/ )
  • Bart
  • NEPŘÍTOMEN
  • Moderátor
Poslední úprava: 1 rok, 7 měsíců Napsal Bart.

Re: joomla - instalace šablony 1 rok, 7 měsíců #61247

moc děkuju za pomoc
  • stadna25
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.53 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo