Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

template+obsah
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: template+obsah

template+obsah 1 rok, 10 měsíců #57474

prvy krat som sa rozhodol, ze si vyskusam redakcny system joomla

- nainstaloval som joomlu bez problemov
- vyskusal som si par templatov.. v administracnom rozhrani som ich nahral, aktivoval vsetko vpohode
- mam problem s orientaciou vo vytvarani kategorii sekcii menu atd.. chcel by som vytvorit jednoduchu stranku s par polozkami menu.. lenze mi je administracne rozhranie dost cudzie a neviem sa v nom presne orientovat
- aktivovanie templatu mi sice fungovalo.. lenze mi ostal defaultny obsah stranok
- keby sa mi podaril naistalovat template aj s obsahom stranky, tak by mi to pomohlo v orientacii v administracnom rozhrani

neviete ci sa da niekte stiahnut template aj s celym obsahom stranky, aby som z neho mohol vychadzat?

dakujem

Re:template+obsah 1 rok, 10 měsíců #57477

Při instalaci J! máte možnost nahrání demo dat. To jste zkusil? Nebo to nevyhovuje?
Pokud Vím tak pouze placené šablony mají tuto možnost.
  • HonzaKr
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla dědek
:: nejhorší jsou rychlé ruce ::

Re:template+obsah 1 rok, 10 měsíců #57479

dakujem.. pri instalacii som si nevsimol, moznost nahrania aj demo dat..

idem sa na to pozriet.. predpokladam, ze by bohate stacili aj tie najzakladnejsie data z ktorych by som mohol vychadzat

Re:template+obsah 1 rok, 10 měsíců #57485

Tyhle template mají obrovské možnosti nastavení. Aby to vypadalo tak jako v demu, budete mít nejlepší když si stáhnete a nainstalujete Crystalline RocketLauncher, což je kompletní Joomla v poslední verzi s touto šablonou a ukázkovými daty. Tak si to nejlépe nacvičíte a prohlédnete.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re:template+obsah 1 rok, 10 měsíců #57486

Sakra - špatné vlákno.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re:template+obsah 1 rok, 7 měsíců #61384

Jak jste psal pokud chcete mít šablonu jak s obrázku provdte instalaci šablony i s ukázkovými daty pak to jen překopejte aby to bylo podle vašich představ pokud budete potřebovat pomoct tak se ozvěte.
  • prachynka
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.39 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 360 hostů a 21 členů