Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Artisteer´s template problem
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Artisteer´s template problem

Artisteer´s template problem 1 rok, 11 měsíců #55897

Ahoj --- vytvoril jsem si template v Arrtisteeru - upravil jsem jednu z nabidek, exportoval, nahral, zverejnil --- ale mam problem --- nemuzu ani za nic dostat menu do horni polohy ( v template mam zvoleno header + menu) ale se to nezobrazuje). Nahral jsem si nekolik modulu (sw MenuFree, Extend Menu..) ale nejak se mi to nedari. Taky se mi nedari vytvorit dalsi "blok menu - myslim podobny blok jako je main menu -a umistit ho pod main menu. Zkuste mi prosim poradit, moc dekuju.
Laco www.bonsailaco.cz
  • ladislav47
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Artisteer´s template problem 1 rok, 11 měsíců #55985

No Artisteer má nastylované horní menu jakožto pozici User3 tzn zkus dát pozici toho menu jako user3 a mělo by to snadpomoct.

Pokud budeš chtít vytvořit menu pod to. Tak to zkus udělat stejným způsobem jako to úplně horní měnu a nastavit tomu pozici User3..... Pak by se to mělo zařadit pod to již existující menu.
  • jasi
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Poslední úprava: 1 rok, 11 měsíců Napsal jasi.

Re:Artisteer´s template problem 1 rok, 11 měsíců #56180

Řeším tentýž problém, v Artisteeru zadané horní vodorovné menu se vůbec nezobrazuje, pouze v malém náhledu ve správci šablon. Ve velkém náhledu pak vypadá rozložení takhle:
Lze to někde nějak (kde a jak:-) dodatečně upravit, aby se to zobrazovalo správně? Díky.
  • Kengi
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Artisteer´s template problem 1 rok, 11 měsíců #56208

Tak už nic, vyřešeno Tluču hlavou do zdi
  • Kengi
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Artisteer´s template problem 1 rok, 11 měsíců #56939

Jojo, ono někdy pomůže skoušet klikat a klikat a nakonec se podaří ja teď klikam a klikam a zjistil sem chybu. potřebuju zjistit, jestli vám to dělá taky?!

když zveřejním modul jako art-menu tak mi u odkazů v tomto menu částečně přebírá css z article. barva je správně, ale podtržení a styl přebere z articles. Podobně to je i u footer. dělá vám to taky?

Psal jsem již na podporu, ale s mojí chabou angličtinou se nějak neumím správně vyjádřit.
  • ma®vays
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.71 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 377 hostů a 16 členů