Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Preklad nadpisu bloku
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Preklad nadpisu bloku

Preklad nadpisu bloku 1 rok, 11 měsíců #56010

Ahoj, omlouvam se, jestli to tu nekde je, ale nenasel jsem .
Prechazim z drupalu na joomlu, ale nejak se nemuzu poprat s prelozenim nadpisu "bloku" (v drupalu se tomu takle nadava" . I kdyz mam nainstalovanou cestinu, tak mi stejne neustale na hlavni strance ukazuje Polls, Main menu, Login from,..... u toho main menu jsem i ve spravci menu napsal alias cesky. Zkousel sem natvrdo vyhledavat v souborech termin polls a nahrazovat ho vsude terminem anketa, pote vymazat cach, ale i tak tam je porad Polls. Prosim o help. Joomla je verze 1.5.15 Stable
Dekuji
  • Sat1
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Preklad nadpisu bloku 1 rok, 11 měsíců #56012

cestina je nainstalovana jak pro administraci tak i pro site a je nastavena jako vychozi ?
ve spravci modulu jsou nazvy ceske nebo anglicke ?
  • zpetr
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re: Preklad nadpisu bloku 1 rok, 11 měsíců #56016

Ano, je jak pro administraci, tak pro stranky. Ve spravci jsou nazvy cesky. Tady je link:
www.cepela.eu/joomla/
  • Sat1
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Preklad nadpisu bloku 1 rok, 11 měsíců #56021

Polls, Who's Online, Advertisement, Main Menu, Login Form - jsou vsechno nazvy konkretnich modulu - tj jejich nazvy (i ostatni hodnoty) muzete zmenit v administraci: Rozsireni > Spravce modulu > najit nazev modulu (Polls, Who's Online, Advertisement, Main Menu, Login Form)

modul - je "blok, element" ve smyslu dilciho celku webove stranky - napriklad: obdelnik do ktereho se vlozi napriklad 'seznam polozek menu', 'zapati webu', 'prihlasovaci formular pro registrovane uzivatele', 'vypis novinek', 'nahodna fotka z fotogalerie', 'kus nejakeho zadaneho v administraci HTML kodu', atd...
  • trafobrum
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Expert
Bruo de Transformatoro Ironio
Poslední úprava: 1 rok, 11 měsíců Napsal trafobrum.

Re: Preklad nadpisu bloku 1 rok, 11 měsíců #56024

To je presne ono. Mnohokrat dekuji. Precijenom po prechodu z drupalu jsem trosku zmaten.
  • Sat1
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.39 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 413 hostů a 15 členů