Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Instalace po migraci nejde...
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Instalace po migraci nejde...

Instalace po migraci nejde... 2 let, 5 měsíců #49303

Zdravím, úspěšně jsem migroval z Joomly 1.0.13 na 1.5.14, ale na jiný hosting, kde je zapnutý SAFE MODE a po pokusu instalovat komponentu mi píše toto:

Warning: file_put_contents() [function.file-put-contents]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 5500 is not allowed to access /home/www/comehere.cz/subdomeny/kickboxvysokemyto/tmp/install_4aabc6286c173 owned by uid 5005 in /home/www/comehere.cz/subdomeny/kickboxvysokemyto/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 298

Warning: file_put_contents(/home/www/comehere.cz/subdomeny/kickboxvysokemyto/tmp/install_4aabc6286c173/admin/admin.imagebrowser.html.php) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /home/www/comehere.cz/subdomeny/kickboxvysokemyto/libraries/joomla/filesystem/file.php on line 298
Unable to find install package

nejsem zdatný programtor PHP, koneckonců, od toho jsem šel do Joomly, jelikož mě programování nebaví, jenom grafika prosím příp. můžete opdpovědět na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. ... díky moc P.S. na stejném hostingu, na který jsem migroval mám již jeden web na 1.5.11 a vše jede OK, ale to nebyla migrace...

Příspěvek editován: Doubeq, v: 12/09/2009 18:20

Příspěvek editován: Doubeq, v: 13/09/2009 14:15
  • Doubeq
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.64 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 380 hostů a 18 členů