Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Mam tu nejaky warning
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Mam tu nejaky warning

Mam tu nejaky warning 1 rok, 6 měsíců #62593

Dobrý den, nainstaloval jsem joomlu bez problemu ale kdyz najedu na stranky tak nahore mi to pise :
Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /3w/wz.cz/t/toccateam/libraries/joomla/session/session.php on line 102

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /3w/wz.cz/t/toccateam/libraries/joomla/session/session.php on line 105

Warning: ini_set() has been disabled for security reasons in /3w/wz.cz/t/toccateam/libraries/joomla/session/session.php on line 688 ..

Mam obavy ze je to databazi .. akorat jsem delal databazi po druhe v zivote tak nevim zda jsem ji udelal spravne prosim poradte nekdo .. predem dekuji.
Pridavam i screen : uloz.to/5442086/joomla-warning.jpg

A druhy dotaz. :
Jak se dá vlozit zvuk do pozadí když někdo najede na muj web ? prosim poradte .. predem dekuji )
  • Swettulda
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
Poslední úprava: 1 rok, 6 měsíců Napsal Swettulda.

Re: Mam tu nejaky warning 1 rok, 6 měsíců #62594

S databází to nic není. Jde o to, že wz.cz má zakázanou funkci ini_set() pro nastavování konfiguračních hodnot z PHP aplikace. Stačí si soubor session.php otevřít a před ini_set přidat znak @
  • filbar
  • PŘÍTOMEN
  • Moderátor
Máte problémy s Joomlou!?:
Jabber: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
vývojařský web Joomla
české demo Joomly 1.5 - admin/admin
demo Joomly 1.6 - admin/admin

Re: Mam tu nejaky warning 1 rok, 6 měsíců #62595

filbar napsal:
S databází to nic není. Jde o to, že wz.cz má zakázanou funkci ini_set() pro nastavování konfiguračních hodnot z PHP aplikace. Stačí si soubor session.php otevřít a před ini_set přidat znak @

Děkuji jses hodnej jdu to zkusit ) a nevis s tim zvukem jestli se tam da dat ? ale aby to prehralo jen jednou aby to nespamovalo ?
  • Swettulda
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Mam tu nejaky warning 1 rok, 6 měsíců #62596

tak mito napsalo Parse error: syntax error, unexpected '<' in /3w/wz.cz/t/toccateam/libraries/joomla/session/session.php on line 771 .. aco s tim ?
  • Swettulda
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.04 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 371 hostů a 18 členů