Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

nejedou stranky
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: nejedou stranky

nejedou stranky 1 rok, 6 měsíců #62327

Nainstaloval jsem si joomlu 1.5.15

instalace bez problemu,smazal jsem instal slozku,vytvoril ten soubor...normalne se dostanu do admina,hodil jsem si tam nejakou kompontu,cestinu,moduly...dam nahled a nicjedna se o strankdu legionofdeath.clanweb.cz/

free hosting na ic.cz..

mate nekdo nejakou radu? Hledal jsem ale nic jsem nenasel...dekuji
  • s5d
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: nejedou stranky 1 rok, 6 měsíců #62328

no, radu, poridit si hosting
uz se to tady mockrat probiralo... IC apod zdarma free hostingy = problemy
  • tomahy
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:nejedou stranky 1 rok, 6 měsíců #62329

Trochu svůj problém více přibližte. Jakou komponentu (češtinu, moduly...) jste instaloval? Slovo "nějakou" neznám.
Jinak freehosting má velké nevýhody pro Joomla!, je možné, že jste nainstaloval to "nějaké" rozšíření a ony spadly celé stránky (co se mě stalo na freehostingu už xkrát), kvůli některým direktivám, které jsou vypnuty a Joomla! je vyžaduje. Pokud začínáte s Joomla!, doporučuji použít nějaký localhost (např. velmi doporučuji WampServer, který je celý v češtině; nebo potom také xampp).
A poslední bod. Zkuste hledat zde na foru fráze typu: freehosting, IC.cz, a hned zjistíte, že na těchto typech hostingů vytvořit a vést web - postavený na J!, který stojí za to a od kterého očekáváte bezvadnou funkčnost není možné a nemá to smysl.
  • Bart
  • NEPŘÍTOMEN
  • Moderátor
Pomozte mi prosím vybudovat SEZNAM VÝBAVY JOOMLAŘE. Pomůže nám všem v lepší orientaci. Díky všem za pomoc

Rychlé novinky a zajímavosti ze světa Joomly! na Twitteru

Re:nejedou stranky 1 rok, 6 měsíců #62332

uz mam udelane dvoje stanky na ic.cz se stejnou verzi joomly.doposud zadny problem(tedy skoro zadny)....odinstaloval jsem tedy vschno,co jsem si tam hodil a mam cistou joomlu,porad to nic nedela...zkusim jeste jednou znovu nainstalovat a uvdime
  • s5d
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:nejedou stranky 1 rok, 6 měsíců #62333

To mě taky chvíli jelo...jenomže to je tak pro nejenejnejzákladnější prezentaci bez dalších rozšíření (které hodláte případně do Joomla! doinstalovat). Co jste tedy instalovatl?
  • Bart
  • NEPŘÍTOMEN
  • Moderátor
Pomozte mi prosím vybudovat SEZNAM VÝBAVY JOOMLAŘE. Pomůže nám všem v lepší orientaci. Díky všem za pomoc

Rychlé novinky a zajímavosti ze světa Joomly! na Twitteru

Re:nejedou stranky 1 rok, 6 měsíců #62334

cestinu do joomly,community builder,a jeden template
  • s5d
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.49 vteřin
phoca
virtuemart