Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

záloha článku během editace
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: záloha článku během editace

záloha článku během editace 1 rok, 5 měsíců #64461

Dobrý den Všem
Dělal jsem na Joomle 1.5 překlad jednoho celkem dlouhého článku y češtiny do němčiny. A trošku hloupě jsem si nedělal mezi ukládání.

No a co se nestalo po 5 hodinách práce jsem měl hotovo. Dal jsem uložit a Joomla napsala že to není možné. No to už se mi stalo několikrát takže jsem nezoufal a zkusil klávesu zpět, abych se dostal alepoň k textu, který jsem napsal. Jenže ouha ono to napsalo, že stránka již není platná. Takže jse o 5 hodin práce přišel.

A teď místo pro můj dotaz. Dělá si Joomla automatické zálohy právě editovaného článku? Pokud ano kam si to ukládá a jak bych se k tomu mohl dostat? Na překlad používám komponentu joomla fish.

Děkuji a přeji všem pěkný večer
  • jasi
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček

Re:záloha článku během editace 1 rok, 5 měsíců #64463

Po takové době jste byl odhlášen ze systému a "datlovat" jen do prohlížeče. Můžete si prodloužit dobu sezení Globální nastavení - Systém - Nastavení sezení. Existují i moduly které vám v administraci budou ukazovat uplynulý čas a upozorní vás. Ale i tak platí, že nejlepší je připravit si texty předem v textovém editoru a teprve potom vložit do článku... A pokud už editujete přímo využívejte tlačítko "Použít". To co co se vám stalo je stejné jako když PC vytáhnete ze zásuvky.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla dědek
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re:záloha článku během editace 1 rok, 5 měsíců #64469

Já jsem udělal plugin a komponentu na automatické úkládání článku. Najdete jej na www.joomladev.eu/ke-stazeni/rozsireni/komponenty/tinysave.html
  • filbar
  • PŘÍTOMEN
  • Moderátor
Máte problémy s Joomlou!?:
Jabber: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
vývojařský web Joomla
české demo Joomly 1.5 - admin/admin
demo Joomly 1.6 - admin/admin
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.04 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 457 hostů a 20 členů