Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Rozsireni provícenásobný upload souborů
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Rozsireni provícenásobný upload souborů

Rozsireni provícenásobný upload souborů 1 rok, 5 měsíců #64206

Ahoj,
sháním nakou solidni komponentu pro nahrávání souborů (více) z lokálu na server s joomlou. Ideální by bylo, kdyby se dal vytvorit user a pro nej by se vytvoril adresar do ktereho by se potom automaticky po jeho prihlaseni nahravali jeho soubory. Zatim se mi nepovedlo nic podobneho najit. Diky za jakykoliv tip.
  • kamik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Rozsireni provícenásobný upload souborů 1 rok, 5 měsíců #64208

Mohl byste trochu upřesnit co a hlavně na co potřebujete?
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Guru
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re: Rozsireni provícenásobný upload souborů 1 rok, 5 měsíců #64210

Jasne, upresnim.

Potrebuju naky rozsireni pomoci ktereho by se dalo nahravat soubory na web. Nemyslim ftpko nebo neco na ten zpusob.

Priklad:
Mam tridu se studentama. Ti mi maji v prubehu roku odevzdavat ukoly - soubory. Tento student se zaregistruje a vytvori se mu na serveru adresar na soubory. Do tohoto adresare se po jeho prihlaseni budou nahravat vsechny soubory a idealne po nahrani mi to posle mail, ze ten student neco nahral. Chce to naky vicenasobny vyber souboru, protoze tech souboru muze byt hodne, tak at se chudak student neuklika.

Pokud nic takovyho neni, tak aspon neco podobnyho abych si to mohl priohnout.
  • kamik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Rozsireni provícenásobný upload souborů 1 rok, 5 měsíců #64211

Myslím, že svůj hřbet, ani nic jiného ohýbat nebudete muset.
Zkuste DOCman, velmi to silný nástroj na správu pro stahování, ale také nahrávání souborů. Má velké možnosti přidělení práv pro jednotlivé uživatele.
Pouze to nahrávání je řešeno poněkud jinak než jste popisoval. Lze nahrávat po souboru, nebo v dávkovém módu, tedy celou hromádku souborů v ZIP archivu, který je následně automaticky rozbalen na serveru.
Doporučuji neškudlit, v praxi přeskočit verzi 1.4 (na té si to vyzkoušíte, je zdarma) a zakoupit za 20€ rovnou licenci na novou 1.5.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Guru
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.62 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 399 hostů a 18 členů