Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Po instalaci nefunguje administrace
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: Po instalaci nefunguje administrace

Po instalaci nefunguje administrace 1 rok, 5 měsíců #64077

Zdravím nainstaloval jsem joomlu 1.5.17 stable staženou z tohoto webu. Instalace proběhne v pořádku, web pak taky jede s ukázkovýmy daty. Problém je s administrací. Zadám jméno a heslo a nic se nestane, skočí to opět na login. Když zadám schvélně špatné heslo tak to navíc vyhodí hlášku, že mám špatně jméno nebo heslo. Nevíte čím to může být?
  • gucky
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Po instalaci nefunguje administrace 1 rok, 5 měsíců #64084

Joomla 1.5.17 je trochu mimo, skočte si na www.joomla.org a stáhněte poslední verzi.
Touto poslední verzí přepište stávající soubory na vašem webu, tedy nakopírujte je na web kromě adresáře installation. Budete mít aktualizovanou Joomlu a navíc se vám možná podaří odstranit problém.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re: Po instalaci nefunguje administrace 1 rok, 5 měsíců #64102

to jsem zkoušel, stáhl jsem verzi 1.5.20 a přesně jak bylo psáno jssem přepsal ty soubory. Žádná změna, tak jsem nainstaloval Joomlu 1.5.20 rovnou na čistej server (joomlu 1.5.17 jsem smazal) a stále stejný problém. Po té jsem zkusil jestě jinou starší verzi 1.5.7. a ta mi pro změnu nejde nainstalovat, když se dostanu ke kroku kdy mám zadat info o databázi tak nefunguje tlačítko "Další". Takže jsem asi s joomlou skončil. Nevím kde je problém.
  • gucky
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Po instalaci nefunguje administrace 1 rok, 5 měsíců #64105

To vám nikdo neřekne kde je problém. Na to říkáte málo informací. Podobné záležitosti se tu řeší často.

Hostig, kde, jaký? Jak a čím jste soubory na web kopíroval? Ověřil jste soubory po přenosu (poškození, chybějící,...)?
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re: Po instalaci nefunguje administrace 1 rok, 5 měsíců #64119

hosting neni žádný, běží to na mém vlastním serveru. Do ted (asi už tři roky) tam běží joomla 1.0.13 a s tou nebyl sebemenší problém. Před rokem jsem ykusil joomlu 1.5.3., bez migrace, weby běžely souběžně, každý na jiném vitrual hostu (jiná subdoména). Ale někdo mi tu joomlu 1.5.3 hacknul a tak jsem musel vše obnovovat ze zálohy. Teď jsem si řekl, že už by to mohlo být vychytanější, ale prostě se mi nedaří to sprovoznit.
Jestli uvádím málo informací, stačí říct co potřebujete vědět. Soubory jsem kopíroval přímo na serveru z zip balíčku do pracovní složky webu. Práva jsem mastavil 775 a vlastníka wwwrun a skupinu www. Takto jsem měl nastavenou i tu joomlu 1.5.3 a tam vše fungovalo. Kontrtolní součty souborů s balíkem sedí, takže by tam měli být všecny. Můžu sem hodit i link kde je po instalaci joomla 1.5.20.
  • gucky
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Po instalaci nefunguje administrace 1 rok, 5 měsíců #64120

web: test.gucz.net/administrator/index.php

přístup do administrace
jmeno: admin
heslo: 12345
  • gucky
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
  • Strana: