Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Problém s vytvářením náhledu (thumbs)
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Problém s vytvářením náhledu (thumbs)

Problém s vytvářením náhledu (thumbs) 1 rok, 5 měsíců #63723

Ahoj, připadám si jako lama, ale již jsem zoufalý. Když si přes ftp nahraju do phocagallery fotky, ve které jsem si předtím vytvořil novou složku např. POKUS, tak fotografie se mi do ni normálně nahrají a vidím je ve správci medií.
Po té si v již ve Phoca gallery vytvořím novou kategorii např. pokus a pak se snažím tam uvedené obrázky nahrát, je úplně jedno jestli po jednom, nebo po více obrázcích, problém je v tom, že mi to vždy vyhodí chybu, že náhledy v menu Obrázky Phoca galerie nelze vytvořit...., když vytváření náhledů vypnu obrázky se mi tam nahrají ale vidím jen čisté okýnko....
Pro upřesnění všechna oprávnění mám nastavena na 777 a také v parametrech mám Folder Permissions na 777.
Náhledy ne a ne vytvořit, jsem z toho jelen.
Ale pokud si nahraju fotky přímo do phocagallery, tzn. nevytvářím tam řádnou složku a normálně to tam přes ftp nahraju, tak mi vše funguje normálně, vytváří se mi i náhledy v pohodě a se vším mohu pracovat.
Kdybych měl fotek jen 10 tak mi to neva, ale já potřebuji na stránky dodat přes 500 fotek a tak sem je chtěl mít rozdělené i ve phocagallery ve složkách a nelze, abych měl v images ve phocagallery 1500 obrázků jen tak.

Díky za radu!

Z.

www.farnost-ostravazabreh.cz
  • uherz
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Problém s vytvářením náhledu (thumbs) 1 rok, 5 měsíců #64410

vyřešeno svépomocí pokud by měl někdo podobný problém, ať se mi ozve, postup je složitější....
  • uherz
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.15 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 371 hostů a 19 členů