Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

2sloupcovy layout
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: 2sloupcovy layout

2sloupcovy layout 1 rok, 6 měsíců #62597

dobry den,
chci se zeptat jakym zpusobem je mozne nastavit 2sloupcovy layout v zakladnim template rhuk_milkyway na uvodni strance - nyni se mi zobrazuje menu v levem sloupci, clanky ve strednim sloupci a pravy sloupec je "prazdny", chtel bych tedy clanky rozsirit i do praveho sloupce.

na uvodni strance se mi to nedari zato kdyz se preklikam na jinou stranku, tak vidim pozadovany 2sloupcovy layout (hadam ze je rozdil ve "vzhledu" - "clanek"/"uvodni strana"

poradi nekdo jak nastavit 2sloupcovy layout na uvodni strance? dekuji
  • apergegot
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:2sloupcovy layout 1 rok, 6 měsíců #62598

• Fenris
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin

Re: 2sloupcovy layout 1 rok, 6 měsíců #62599

Počet sloupců lze nastavit v položce menu stránky. Ale to zřejmě nebude váš případ. Jestliže máte pravý "sloupec" prázdný, bude se jednat o nějaký aktivní modul v této pozici, který ani nemusí nic zobrazovat. Projděte si tedy i moduly, který je aktivní pro titulní stranu a příslušnou pozici.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re:2sloupcovy layout 1 rok, 6 měsíců #62607

jak mam takove moduly najit? v nastaveni modulu ani neni moznost na jakych strankach by se mely zobrazovat a na kterych ne...

to Fenris: problem s vypisovanim novinek do jednoho sloupce uz jsem vyresil. abych upresnil muj dotaz, zda se mi, ze na uvodni strance je prazdny sloupec kde se po instalaci ukazkovych dat zobrazi anketa a reklamy. "prazdny" proto, ze v nem neni zadny obsah ale presto si zbytecne drzi svou sirku -> novinky jsou vypisovany do uzsiho sloupecku
  • apergegot
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:2sloupcovy layout 1 rok, 6 měsíců #62608

Jak to, že v modulech není možnost nastavit na jakých stránkách se má zobrazovat? Musíte "vlézt" do modulu který vás zajímá a tam najdete parametr Přiřazení nabídky.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re:2sloupcovy layout 1 rok, 6 měsíců #62621

takovou možnost (Výběr nabídky) vydím pouze u "modulů" (nikoli u "zásuvných modulů"), jelikož jsem použil čistou instalaci joomly (bez ukázkových dat), tak mám moduly pouze 3 (main menu, top menu, newsflash) - a všechny se zobrazují na všech stránkách, tudíž nechápu proč se vzhled "článek" vykresluje do 2sloupcového layoutu a vzhled "Vzhled blogu titulní stránky" do 3sloupcového layoutu s tím, že je pravý sloupec prázdný.
  • apergegot
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.44 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 270 hostů a 19 členů