Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Kam s tou ruštinou
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Kam s tou ruštinou

Kam s tou ruštinou 1 rok, 6 měsíců #62533

Zdravím všechny,

Vím, že ruštinu nemá v podstarě nikdo rád, takže kam s ní ....(já vím, já vím ) ale......

....potřebuji mít komponentu VirtueMart v ruštině. Ruštinu mám, přes instalátor nejde nainstalovat, takže pouze jako path přes ftp.
Ale mám problém. Nevím, jestli tu ruštinu nahrát do hlavního adresáře, nebo přímo do složky VM.

To samé řeším i s Kunena.

Můžete mi prosím někdo poradit?

Díky moc předem.
  • cls
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
TRANSTO CLS - www.transtocls.com - Přeposílaní zásilek z UK
FIRMA V UK - www.firmavuk.com - Můj život, postřehy a podnikání nejen za "malou louží" – Velká Británie

Re: Kam s tou ruštinou 1 rok, 6 měsíců #62534

Bez znalosti struktury obsahu vašeho překladu, vám těžko někdo přesně odpoví. Prostě se podívejte do ZIP souboru s překlady. Pravděpodobně obsahují i textový soubor s nápovědou jak a kam kopírovat, nebo instalovat. Případně si prohlédněte strukturu ZIPu a ověřte v jaké struktuře jsou překlady v samotném programu. Pak by vám mělo být jasné kam kopírovat.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Guru
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re:Kam s tou ruštinou 1 rok, 6 měsíců #62537

Jazyky pro VM se neinstalují, ale nahrávají přes FTP a to do adresáře administrator/components/com_virtuemart/languages a tam do příslušných adresářů.
  • vitakappa
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Expert

Re:Kam s tou ruštinou 1 rok, 6 měsíců #62552

Aha, takže jestli tomu dobře rozumím, tak ten russian.php co jsem měl v zipu musím nahrát do: administrator/components/com_virtuemart/languages a tam do příslušných adresářů - do každého adresáře zvlášť ten samý skrypt php. Asi blbá otázka, ale nechtěl bych něco zvrzat.

Děkuji
  • cls
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
TRANSTO CLS - www.transtocls.com - Přeposílaní zásilek z UK
FIRMA V UK - www.firmavuk.com - Můj život, postřehy a podnikání nejen za "malou louží" – Velká Británie
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.41 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 346 hostů a 21 členů