Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

facebook comments a libimseti sdíleč v joomle
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: facebook comments a libimseti sdíleč v joomle

facebook comments a libimseti sdíleč v joomle 1 rok, 6 měsíců #62380

potřebuju radu.. konečně sem zprovoznil FB komentáře, ale zatím jen na testovací stránce ( www.ewa-farna.cz/diskuze/facebook-diskuze-ewa-farnacz.html ).. děkuju Googlu a téhle stránce- www.radirna.cz/web/jak-si-pridat-na-web-...ok-comments-box.html

.. ale ted potřebuju poradit který soubor(y) přes FTP mám v joomle editovat aby ty FB komentáře a "Libimseti sdíleč" linkuj.libimseti.cz/ sem měl pod každým článkem..

Dííky moc za rady.. snad to nebude tak těžké ne vysvětlení vámi a pochopení mnou
  • aldik7
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: facebook comments a libimseti sdíleč v joomle 1 rok, 6 měsíců #63156

to fakt nikdo neví? :// neříkejte že to nikdo v Joomle nemá!!
  • aldik7
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: facebook comments a libimseti sdíleč v joomle 1 rok, 6 měsíců #63158

Hmmm, a to ten upravený soubor chcete při každé aktualizaci Joomla kontrolovat a upravovat? Nebylo by lepší, použít plugin, který by vám ke každému článku flákl požadované čudlíky?
  • Fenris
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor

Re: facebook comments a libimseti sdíleč v joomle 1 rok, 6 měsíců #63159

Fenris napsal:
Hmmm, a to ten upravený soubor chcete při každé aktualizaci Joomla kontrolovat a upravovat? Nebylo by lepší, použít plugin, který by vám ke každému článku flákl požadované čudlíky?

já stejně Joomlu aktualizoval jenom jednou zatím moc složité ..teda složité možná ne, ale koho to má bavit ...

.. no možná by plugin stačil, ale ten šmejd je placený .. a pak sem narazil na něco Free (teda někdo mi v jiném tématu nějaký psal), ale ten se nedá najít
  • aldik7
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: facebook comments a libimseti sdíleč v joomle 1 rok, 6 měsíců #63162

jestli evadí rád bych využil tohoto tématu. Chtěl bych si na stránky dát Facebook BOX, vytvořím si kód, vložím ho ale nic se neděje mám pro to vytvořený svuj modul (vlastní html) ale když tam dám html kod tak se jakdyby po updatnutí smaže. Neměl by někdo radu, děkuji.
  • Editor
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček

Re: facebook comments a libimseti sdíleč v joomle 1 rok, 6 měsíců #63165

ad Plugin - není velký problém podobný plugin udělat - stačí vzít některý starší vhodný plugin a upravit mu výstup..

ad modul - jak jste tam vložil ten kód? V jakém editoru?
  • Fenris
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 1.04 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 370 hostů a 17 členů