Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Provázanost článků
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Provázanost článků

Provázanost článků 1 rok, 10 měsíců #56949

Zdravím, řeším takový problém a nevím jak na to jednoduše jelikož jsem začátečník. Mám vytvořený jeden článek ve kterém je jen seznam typů ve sloupci.
Na jednotlivé typy chci odkazovat linkem, který je směřovaný na článek v joomle ( co typ to článek ). Celý to řeším tak, že zobrazím članek v nějaké sekci, zkopruju link v prohlížeči, a vložím jako link do daného seznamu. je to nekonečná práce. Poradil by někdo ? Díky moc

Re:Provázanost článků 1 rok, 10 měsíců #56951

Nejlepší je asi použít Linkr - umožňuje linkovat na články, kontakty a má i pluginy pro Agoru a Eventlist. A když se změní adresa článku, tak to stále bude odkazovat správně.
  • Ben
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Guru

Re:Provázanost článků 1 rok, 10 měsíců #56956

moc díky za pomoc. funguje to naprosto perfektně. Díky

Re:Provázanost článků 1 rok, 10 měsíců #56958

pokud tedy máte vyřešeno a nechcete řešit jinak, následujíci informaci ignorujte:

z mého pohledu je vhodnejší vymyslet jiné "neruční" řešení, a využít "práci strojů":

- vhodnější je například v článku(pokud to musí být článek) zobrazit modul (nebo cokoliv jiného), co vypíše seznam článku z potřebné kategorie nebo sekce (seznam, i odkazy, všech názvu článku, reprezentujicích typy)

- a i v pripade že Vám postačí "ruční řešení" odkazů na články, než jednoúčelová komponenta na odkazy, je vhodnější univerzální doplněk - JCE (wysiwyg editor, který kromě podobně funkčního "průvodce" k odkazu jako Linkr, nabízí i další pokročile speciality)
  • trafobrum
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Expert
Bruo de Transformatoro Ironio
Poslední úprava: 1 rok, 10 měsíců Napsal trafobrum.
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.59 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 371 hostů a 21 členů