Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Skusenosti s Joomla 1.5.1
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Skusenosti s Joomla 1.5.1

Skusenosti s Joomla 1.5.1 3 let, 11 měsíců #29888

Ahoj,
chtel bych se tady optat jestli ma nekdo jiny podobne zkusenosti jako ja a pripadne jestli se mu je povedlo vyresit.

Nainstaloval jsem si 1.5 v dobe kdy nebyla 1.5.1, vse jelo v pohode, zadny problem a byl jsem rad, ze jsem nesel k Drupalu, protoze se mi vsechno zdalo celkem jednoduche, upravy template jsou tak naprosto genialne vyresene, ze jsem skoro nemusel cist ani zadnou dokumentaci ... , no proste idilka. Pak jsem si precetl, ze uz vysel patch na verzi 1.5.1, tak jsem si ho stahl a aplikoval. Po prihlaseni do spravcovskeho rozhrani a pokusu napsat a ULOZIT clanek jsem si vsiml, ze tam jaksi schazi tlacitka (ulozit, storno, ...) a vypisovalo mi to naky chyby nahore nad tim. Pochopil jsem, ze takhle to asi nepujde a ze nejspis soudruzi neco nezvladli, tak jsem se zaprel a smazal cely web (nemel jsem tam toho jeste tolik) vcetne tabulek z databaze ... provedl jsem proste kompletni novou instalaci. Podotykam, ze jsem nikde nic nenechal. Nainstaloval jsem si Joomla 1.5.1 z oficialnich stranek, okamzite po instalaci vlezu dovnitr, pokusim se zmenit neco v hlavnim nastaveni a co nevidim - OPET mi chybi tlacitka na ulozeni atd.

Jestli ma nekdo nejaky tip co je spatne, tak prosim o radu.

Diky:dry:

Příspěvek editován: kamik, v: 01/03/2008 19:57
  • kamik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Skusenosti s Joomla 1.5.1 3 let, 11 měsíců #29890

Jen abych to doplnil ... tohle jsou ty chybove hlasky:

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/free/tym.cz/k/ksjesenik/root/www/administrator/components/com_config/controllers/application.php on line 78

Warning: current() [function.current]: Passed variable is not an array or object in /home/free/tym.cz/k/ksjesenik/root/www/libraries/joomla/html/html/select.php on line 68
  • kamik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Skusenosti s Joomla 1.5.1 3 let, 11 měsíců #29894

Na ic je to s Joomlou stále mrtvé. Pokud zadáš na ic.cz prohledávání webů v nějaké kategorii s heslem "joomla", najdeš tam spoustu v takovém stavu jak popisuješ.

Já to vyřešil instalací na lokale a přenosem přes ftp. Nejde tam dohromady ani nic instalovat, ani nic doinstalovat, spoustu funkcí nejde kvůli restrikcím v nastavení adminem v PHP atd. atp. ale články přidávat mi jdou.

Beru to jako daň a zatím mi to zaty prachy stačí.
  • G.Pazderka
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Skusenosti s Joomla 1.5.1 3 let, 11 měsíců #29898

Dik za reakci, uz jsem si zacinal myslet, ze jsem uplnej debil.

Presne jak popisujes, nic nejde nainstalovat, furt naky chyby a kdyz se mi neco povedlo tam navalit pres tu instalaci v joomle (PhocaGallery), tak pro me z nepochopitelnych duvodu ty soubory meli jineho vlastnika, takze jsem je nemohl smazat ani menit prava, proste nic ... nakonec jsem si musel na radu admina napsat PHP skript na mazani a pustit to na serveru.

Chtel bych se zeptat, jestli neni nejaky obdobny free web na kterem ale joomla nejak rozume funguje?
  • kamik
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.45 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 403 hostů a 19 členů