Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Nastavení url odkazů z Joomly pro Alias doménu?
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Nastavení url odkazů z Joomly pro Alias doménu?

Nastavení url odkazů z Joomly pro Alias doménu? 3 let, 8 měsíců #33365

Nedá se nějak nastavit, aby se odkazy v menu zobrazovaly jako by byly v hlavním adresáři? Nedá se nastavit url pro odkazy(Menu)? Proxuju na jinou url a potreboval bych zachovat v odkazech puvodni url a ne tu, na kterou provadim proxying.

Konkrétně

www.bila-vlajka.cz je jako alias doména a v Joomle mám kořenový adresář /vlajka/, takže když se na ní někdo dostane, tak se zobrazí správně jako www.bila-vlajka.cz, ale jakmile klikne na nějaké menu, tak už to menu je ve tvaru vlajka.bila-vlajka.cz/mapa-vlajek místo www.bila-vlajka.cz/mapa-vlajek

Řešil to už někdo?
  • vashek
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Téma bylo zamčeno.

Re:Nastavení url odkazů z Joomly pro Alias doménu? 2 let, 7 měsíců #47590

Ahoj, mam stejný problém, jako kolega výše. Také jsem u Web4ce a druhý web mám pomocí alisu na další doméně. Bohužel mi to do adresy přidává subdoménu novádoména.hlavnidomena.cz a já chci, aby to bylo jen novádoména.cz. Pokud zadám novádoména.cz, tak to bez problémů najede, ale odkazy v menu, už odkazují na novádoména.hlavnidomena.cz.

U web4ce mám takto řešeno více domén, ale až tady jsem se setkal s tímto problémem, například Drupal funguje bez problému. Řešením by bylo nastavit na pevno adresu webu, jako to bylo u Joomla 1.0.X, kde to bylo nastavené v configuration.php což v 1.5 nejde. U již zmiňovaného Drupalu to takto je a problém tam není. Na tomto závěru jsem se shodl s podporou.

Takže se ptám zda to jde i v 1.5 nějak nastavit na pevno?
  • Jendaaa
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
Téma bylo zamčeno.

Re:Nastavení url odkazů z Joomly pro Alias doménu? 2 let, 7 měsíců #47599

Já nevím. Co se týká příkladu s doménou bílá vlajka, tak mě se to zobrazuje správně - bez subdomény.
  • Ben
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Expert
Téma bylo zamčeno.

Re:Nastavení url odkazů z Joomly pro Alias doménu? 2 let, 7 měsíců #47601

Ten příspěvek je rok starý, buď byl problém vyřešen, nebo ten druhý web byl přesunut na jiný hosting.

Řeším stejný problém jako kolega Viz tento příspěvek.
www.joomlaportal.cz/index.php?option=com...=33325&Itemid=27
Myslím, že to kolega nijak nevyřešil a radši změnil hosting.
  • Jendaaa
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
Téma bylo zamčeno.

Re:Nastavení url odkazů z Joomly pro Alias doménu? 2 let, 7 měsíců #47602

A co se zeptat přímo podpory hostingu, jak upravit nastavení .htaccess, aby to fungovalo? Díval jsem se a v sekci FAQ mají jen ten popisovaný návod. Nikde jsem neobjevil, zda garantují podporu redakčních systémů, případně kterých. Takže to chce na dotaz na jejich podporu.
  • Ben
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Expert
Téma bylo zamčeno.

Re:Nastavení url odkazů z Joomly pro Alias doménu? 2 let, 7 měsíců #47603

Jak jsem psal, s podporou sem se o tom už bavil. Z jejich pohledu přesměrování funguje a zrada je na straně Joomly. U již zmíněného Drupalu to běží v pohodě.
  • Jendaaa
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
Téma bylo zamčeno.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.48 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 366 hostů a 18 členů