Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

instalace češtiny
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: instalace češtiny

instalace češtiny 1 rok, 6 měsíců #62449

Dobrý den přeji, chtěl bych Vás požádat o radu jak na pracovat s češtinama v Joomle. Samotná čeština pro Joomlu mi nějak nejede, ale pro práci mi to nevadí, nicméně se mi nepodařilo počeštit ani Kuenu, což je škoda, protože ne každý se v tom zorientuje a ten sám problém mám i s JoomGallery Děkuji za pomoc
  • molimex
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin

Re: instalace češtiny 1 rok, 6 měsíců #62451

Jsou dvě možnosti, klasická čeština se instaluje že si najedeš na rozšíření - instalovat/odinstalovat - a pak dáš procházet a vložit a instalovat. Tím dostaneš češtinu do systému. Poté se přesuneš rozšíření - správce jazyků a nastavíš si češtinu na implicitní jazyk nebo lze skopírovat do složky language v rootu tvého ftp, a pak si to přepneš na implicitní jazyk. Co se týče kuneny tak buď je dělaná od Fenrise jako instalačka což je ten samej postup jen už nenastavuješ nic implicitně a nebo si soubory rozbralíš a nakopíruješ do language či tak někam.
  • czdiaboli
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel
Poslední úprava: 1 rok, 6 měsíců Napsal czdiaboli.

Re: instalace češtiny 1 rok, 6 měsíců #62452

JJ.. je to tak...Joomla už je celá v češtině, ale Kuena se nechytla...instalace proběhla asi v pořádku, ale nejede...češtinu jsem stahoval odtud a měla by jet od 1.0.47 na všech novějsíšch. Joomlu mám 1.5 taky odtud. Navic jedinou složku s jazyky, kterou jsem našel je ta, co jsou pro Joomlu. Asi jsem natvrdlej..ale nenapadá mě co s tím
  • molimex
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin

Re:instalace češtiny 1 rok, 6 měsíců #62453

Navic se mi nepočeštila ani Joomla Galerie..
  • molimex
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin

Re:instalace češtiny 1 rok, 6 měsíců #62455

Jasné mno a zkoušel jsi stáhnout češtinu na kunena od Fenrise? Tady máš přímo odkaz www.fenris.cz/ke-stazeni/znacky/kunena tam najdeš Kunena TY, stáhneš, rozbalíš, nakopíruješ do ftp a měl by jsi tam mít češtinu v pořádku danou.
  • czdiaboli
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re:instalace češtiny 1 rok, 6 měsíců #62465

Čéče, tady žádný překlad pro Kunena není, je tu enem překlad pro modul Kunena Latest a to je fest rozdíl

Pokud si ode mne stáhnete češtinu pro Kunena, je to jedna z mála češtin, kterou nelze nainstalovat, ale je potřeba ji nahrát do rootu Joomla přes FTP jako Patch - důvodem je starší konstrukce komponenty, která pro jazykové soubory používá formát PHP a také nutnost nahrát krom jazykových souborů též obrázky a mnoho dalšího
  • Fenris
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla dědek
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.40 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 376 hostů a 16 členů