Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Nastavení výchozího jazyka
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Nastavení výchozího jazyka

Nastavení výchozího jazyka 2 let, 2 měsíců #52714

Dobrý den,
Min.měsíc jsem doinstaloval joomlu vč.komponenty JOOMFISH pro vícejazyčnost ale mám jeden problém, při zadání stránky mi stále vyskakuje jako výchozí angličtina. Už jsem hledal snad všude, ale opravdu už nevím. Prosím, poradí někdo, kde nestavit, aby byla výchozí čeština? Děkuji
  • DarkMen
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: Nastavení výchozího jazyka 2 let, 2 měsíců #52717

tezko hadat, kdyz to clovek nevidi.
Ale ja delal chybu, ze jsem obratil poradi jazykua chovalo se to podobne. Pomohl mi excelentne zpracovany navod od Fenrise.
www.fenris.cz/index.php?option=com_conte...Itemid=4&lang=cs
  • zpetr
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re: Nastavení výchozího jazyka 2 let #54745

Tak nechápu, kde je problém, v JOOMFISH mám nastavenou Češtinu jako první jazyk, 2.angličtina, 3.němčina. A když zadám stránku www.mojestranka.cz tak mi stránky automaticky vyjedou v angličtině. Když však kliknu na vlaječku Češtiny, najede češtinu, poté vypnu prohlížeč, opět dám www.mojestranka.cz a stránka najíždí v češtině. Když však vypnu PC, znovu zapnu a ještě jednou zadám www.mojestranka.cz, opět stránky najíždí v angličtině. Může někdo poradit, kde může být problém. V generálním nastavení Joomly mám nastaveno cz_CS.

Prosím o radu, už opravdu nevím, kde zaeditovat, aby se stránky spuštěly v defaultu Češtiny. Děkuji
  • DarkMen
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: Nastavení výchozího jazyka 2 let #54747

Podívejte se na nastavení zásuvného modulu System - Jfrouter
  • Fenris
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor

Re: Nastavení výchozího jazyka 2 let #54753

Omlouvám se, ale v Joomle nejsem až tak zběhlý a abych se přiznal, nevím, kde bych nastavení měl hledat, proku Vás mohu poprosit o radu?
S touto věcí jsem přišel do styku v jiném OpenSource, kde se směrování nastavovalo přes extensions - plugins - router plugin (aktivace/deaktivace), ale zde
to opravdu nemohu najít...
Abych byl přesný, mám verzi 1.0.15, budete-li tak hodný a nasměrujete, bude vděčen.

Předem děkuji.
  • DarkMen
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Nastavení výchozího jazyka 2 let #54754

Abych byl ještě přesnější, verze JOOMLY je 1.7. Tak nevím, právě pročítám americký web a zde píše, že Router v některých verzí nebyl přítomen. Chtěl bych se tě zeptat, jestli víš o nějakém způsobu, jak tento modul jednoduše dohrát i do této verze?
Děkuji
  • DarkMen
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.72 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 363 hostů a 16 členů