Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Čeština v backendu
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Čeština v backendu

Čeština v backendu 2 let, 5 měsíců #49378

Dobrý den, při instalaci češtin jsem narazil na tento problém: Na čistou instalaci Joomla 1.5.14 (IIS 5.1, MySQL 3.23.47, PHP 4.3.11) jsem nainstaloval přes Extensions češtinu, nastavil na default, uživatelský profil jsem taky přepnul na češtinu - vše proběhlo bez chyb. Výsledek - frontend je ok, ale administrace zůstává v angličtině.
Během včerejška se mi po několika reinstalech povedlo zprovoznit češtinu tak, že jsem už před instalačním průvodcem vymazal adresář en-GB a nahradil ho cs-CZ s češtinou. Backend pak byl česky, ale dneska ráno je vymazaný adresář en-GB zpátky a backend je zas anglicky. Nevěděl by někdo co s tím?

Příspěvek editován: georgis, v: 15/09/2009 10:24
Přílohy:
  • georgis
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin

Re:Čeština v backendu 2 let, 5 měsíců #49380

Můsíš se na výběru jazyka přepnout na správu jazyka v Administraci ( záložka "Administrator" ) a tam vybrat také jazyk který chceš používat.
  • gamekeeper
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re:Čeština v backendu 2 let, 4 měsíců #49397

gamekeeper napsal:
Můsíš se na výběru jazyka přepnout na správu jazyka v Administraci ( záložka "Administrator" ) a tam vybrat také jazyk který chceš používat.

Češtinu mám nastavenou i pro administraci (viz obrázek), ale administrace pořád zůstává v angličtině.
  • georgis
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin

Re:Čeština v backendu 2 let, 4 měsíců #49398

kde hostujes?
  • ghost
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Guru
Nabízím instalaci, legalizaci a zajištění JOOMLART šablon, ozvěte se mi.
Chcete migrovat Joomlu na vyšší verzi? Ozvěte se mi.

Re:Čeština v backendu 1 rok, 10 měsíců #57325

Ahoj, mám úplně stejný problém. Češtinu mám nainstalovanou, ale zobrazuje se pouze na webu a v administraci vůbec. Už jsem zkoušel vše a nikde jsem nic nenašel. Nevíte někde v čem je problém?
Vyřešil jsem to prozatím tak, že jsem texty z češtiny nakopíroval do anglických ini souborů ale chtělo by to nějak lépe vyřešit díky

Re:Čeština v backendu 1 rok, 10 měsíců #57326

Aby jste se neblamovali. Jazyk sice nastavíte pro front a back, ale uživatel musí mít nastavený příslušný jazyk také!
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla dědek
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.75 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 457 hostů a 17 členů