Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Instalace češtiny
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Instalace češtiny

Instalace češtiny 4 let, 12 měsíců #16040

Zdravím,
mohl by mi někdo poradit s instalací češtiny do ecommerce?Zkopíroval jsem češtinu do adresáře language a nastavil v administraci tímto způsobem Site->Global Configuration->Locale->Country Locale: cs_CZ ale stránky přestaly fungovat a ohlásilo to tuto chybu

Fatal error: Class vmlanguage: Cannot inherit from undefined class vmabstractlanguage in /httpd/html/audiosoftwarecz/www/language/czechiso.php

Je to správný postup?A stačí zkopírovat složku czech1250 nebo i czechiso?Není taky třeba češtině nastavit nějaký práva?Vůbec mi to nejde a u hostingu mi s tímto neporadí.

předem díky

Příspěvek editován: tomáš, v: 16/02/2007 14:51
  • tomáš
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Instalace češtiny 4 let, 12 měsíců #16042

Ješte bych se potřeboval zeptat jestli mám v localu v administraci nechat v poli language english nebo czech1250 a v country local teda cs_CZ.
A jestli se nemá čeština instalovat přes language manažer?Ale tam mi to vůbec nejde hlasí mi to failed.
A nebo jestli nemam zkopírovat obsah czech1250 do složky v administraci přes language manažera do složky english,místo obsahu english?
Nikde jsem tu nenašel jinej postup než,který jsem popsal v předcházející zprávě.

díky
  • tomáš
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Instalace češtiny 4 let, 12 měsíců #16050

raději nahod češtinu UTF-8 a pak do country locale cs_CZ.UTF-8
zbytek jsem moc nepochopil co je přesně tvůj problém
  • salec
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re:Instalace češtiny 4 let, 11 měsíců #16183

Caute mam podobny problem (jinak bych tu nepsal ")) Nainstaloval sem cestinu czech1250 (mam to na local serveru) a ve strankach mam vlozeny kod
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" >

Temer vsechno mi jede az na znaky ě,č - misto nich mi to hazi otazniky

/data a napr "celý článek" atd mi funguje (i znaky ě,č) jen kdyz chci napsat nejaky text do modulu jako je POLLS nebo treba jenom do CONTENT ITEMS tak mi to misto toho hazi otazniky..../

, kdyz sem to chtel predelat do UTFKA tak mi to neslo proste sem tam mel zase anglictinu. Vyskousel sem ruzne veci ale ani jedna mi nepomohla tak nevim v cem je problem... Prosim o pomooc uz si vazne nevim rady...

Pro nazornost to vypada asi takhle:
[img size=150][/img]

Příspěvek editován: inm3o, v: 19/02/2007 19:50
Přílohy:
  • inm3o
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Instalace češtiny 4 let, 11 měsíců #16190

Zdravim,
zkus stáhnout tady tu češtinu www.joomlaportal.cz/component/option,com...unc,fileinfo/id,165/ a zkopíruj utf8 na ftp do language.A v administraci pak nastav tohle
Site->Global Configuration->Locale->Country Locale: cs_CZ a nastav tam czechutf8.Mělo by to fungovat¨.
  • tomáš
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Instalace češtiny 4 let, 11 měsíců #16193

takhle ale to píšu už tady nahoře
do country locale cs_CZ.UTF-8
  • salec
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel
  • Strana:
  • 1
  • 2