Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Cannot modify headers information
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Cannot modify headers information

Cannot modify headers information 4 let, 12 měsíců #16002

Ahoj. Nainstaloval jsem si na localhostu Joomlu. Doinstaloval jsem cestinu, vse funguje. Jakmile vsak zmenim soubor czechutf8.php, vypise to tuhle hlasku:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\new\language\czechutf8.php:1) in c:\program files\easyphp1-8\www\new\index.php on line 250

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\new\language\czechutf8.php:1) in c:\program files\easyphp1-8\www\new\index.php on line 251

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\new\language\czechutf8.php:1) in c:\program files\easyphp1-8\www\new\index.php on line 252

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\new\language\czechutf8.php:1) in c:\program files\easyphp1-8\www\new\index.php on line 253

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\new\language\czechutf8.php:1) in c:\program files\easyphp1-8\www\new\index.php on line 254

Nevite cim to je? Kdyz jazykovy soubor nahradim novym, funguje to. Staci ho ale otevrit, bez jakekoliv zmeny pouze ulozit, a uz to pise tohle. Zkousel jsem i atributy, ale nedari se mi. mnel jste nekdo podobny problem? Diky moc
  • danielkiraly
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re:Cannot modify headers information 4 let, 12 měsíců #16003

Možná by bylo vhodné dát si práci s tím popsat přesně postup jak jsi češtinu instaloval tj. krok za krokem. Pokud chceš radu, měl by jsi si sám dát práci s tím připravit jasné zadání.
  • georgeb
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Cannot modify headers information 4 let, 12 měsíců #16006

georgeb napsal:
Možná by bylo vhodné dát si práci s tím popsat přesně postup jak jsi češtinu instaloval tj. krok za krokem. Pokud chceš radu, měl by jsi si sám dát práci s tím připravit jasné zadání.

Tomu asi nerozumim, ale nechapu, co na tomhle neni jasne...
Nainstaloval jsem Joomlu - funguje.
Stahnul jsem a nainstaloval cestinu - funguje.
Vsechno funguje. Pokud ale otevru jazykovy soubor czechutf8.php a neudelam zadnou zmenu, pouze ho ulozim, pise to ty hlasky. Chci tim rict to, ze hlasky nejsou zpusobene nejakym preklepem pri edtiaci tohoto souboru. Kdyz je novy, vse je ok. Jakmile jej ale otevru (protoze bych rad pozmenil urcite texty), ale NEUDELAM ZADNOU ZMENU, pouze dam v notepadu Soubor/ulozit, (coz bych take dal kdyz bych neco zmenil) tak to pise tohle... Uz si rozumime?
  • danielkiraly
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.50 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 381 hostů a 16 členů