Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: eshop

eshop 1 rok, 7 měsíců #61638

Zdravím:)

Mám takový dotaz. Potřebuji dostat na web část eshopu...v tom slova smyslu, ze mám dohodu s provozovatelem eshopu, že lidi budou nakupovat přes můj web na tom konkrétním eshopu. Exporty eshopu mi pošle admin. Ovšem nemám s tím zkušenosti a byl bych rád, kdyby mi tady někdo poradil, jak to na joomle zprovoznit?

Děkuji za rychlou odpověd.
  • snake
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:eshop 1 rok, 7 měsíců #61640

chtel jsem napsat:

s vama to je tezke - nejdriv si neco vymyslite, pak teprve hledate reseni jak to "neco" zrealizujete. Pri takovem postupu, pokud trvate na tom, co jste vymyslel, je vhodne si zaplatit programatora, ktery vam to zrealizuje, nebo upravovat sam.

Pokud nechcete platit programatora nebo nemate kapacity, MUSITE prizpusobit sve pozadavky tomu, co zvladnete, nebo co uz pouzite technologie umeji.

Kdo bude evidovat/resit objednavky?
Jak se dozvite kolik jste toho "prodal"?

Co teda chcete? - Pokud chcete podporovat prodej na "cizim" e-shopu, reste affiliate (treba rozsirenim)

ale nenapisu , se budete rozcilovat, ze vam nikdo neporadil, a jeste vas poucuje.

ignorujte to
  • trafobrum
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Expert
Bruo de Transformatoro Ironio
Poslední úprava: 1 rok, 7 měsíců Napsal trafobrum.

Re:eshop 1 rok, 7 měsíců #61645

Dobrý den.

Toto řešení již jelo na předchozí verzi webu. Poněvadž s tím nemám moc zkušenost, tak jsem se chtěl poradit zde, jak to muže fungovat a jestli to vůbec na Joomle rozjedu? Majitel webu má domluvu s eshopem, že bude mít na svém webu část jeho obsahu(jde vyloženě o jednoduchý nákup baterií, akumulatoru, atd...). S tím, že když provede zákazník nákup přes jeho web, má z toho nějaké to procento. Objednávky a veškeré věci spojené s provozem eshopu si řeší eshop sám(balení, dopravu, atd....)

Je toto možné nějakým způsobem v Joomle vyřešit?

Dik za odpověď.
  • snake
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:eshop 1 rok, 7 měsíců #61651

Koukněte sem, www.obchod-virtuemart.cz/novinky/post-af...rovizni-program.html
ale potíž bude v tom, jaký vlastně shop chcete (musite) provozovat.
  • zpetr
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re:eshop 1 rok, 7 měsíců #61879

Zdravim.

Ja jako samotny nejsem provozovatel eshopu. Z eshopu mi poslou exportni linky a ja je dostanu na muj web, pres ktery budou zakaznici moci vybirat zbozi z eshopu, ze ktereho budou i nakupovat. Jde o to, ze kdyz nakupuji pres muj web, jsou z toho nakupu zbozi na danem eshopu procenta pro me jakozto zprostredkovatele nakupu na tomto eshopu. Jde mi o to, jestli ma Joomla nejake rozhrani, pres ktere mohu tento export z eshopu (format XML nebo CSV) naplnit na muj web. Zakaznik si normalne vybere zbozi na mem webu, vyplni dodaci udaje a vsechny nalezitosti eshopu a o zbytek(baleni, doprava, atd...) se stará eshop jako samotny, se kterym ja mam pouze takovou dohodu. Jak jde toto provest na Joomle?

Dekuji za ochotu a odpoved.
  • snake
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:eshop 1 rok, 7 měsíců #61880

Jak jste to řešil na starém webu? Nebo ta metoda již není použitelná?
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Guru
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.90 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 363 hostů a 5 členů