Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Pagenavigation v joomla POMOOOOOOOOOOOOC!!!!
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Pagenavigation v joomla POMOOOOOOOOOOOOC!!!!

Pagenavigation v joomla POMOOOOOOOOOOOOC!!!! 1 rok, 7 měsíců #61259

Chcem sa opytat ci existuje stránková navigácia v joomle podobná tejto, ktorú pripájam. Nasiel som to vo WORDPRESS a volá sa to WP-pagenavi. V joomle som nic podobne nenasiel. Prosim o pomoc. Potreboval by som aj nastavit riadkovanie limit, aby moja stránka nepresiahla výšku 300px. Dikes za pomoc.
ScreenShot004-20100622.png
Přílohy:
  • brano
Poslední úprava: 1 rok, 7 měsíců Napsal .

Re:Pagenavigation v joomla 1 rok, 7 měsíců #61261

Ale to víte, že existuje, najděte si co vám vyhovuje v extensions, nebo si najděte šablonu která to přímo dělá, či si vzhled upravte sám.

Velikost stránky je také možné nastavit, způsobů je hodně, záleží co chcete. Když použijete okénko vpravo nahoře "hledat ve fóru", najdete obšírnou a dlouhou diskusi na toto téma, plnou řešení a tipů.

PS.: zkuste si při té příležitosti přečíst i pravidla zdejšího fóra.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poslední úprava: 1 rok, 7 měsíců Napsal Bong.

Re:Pagenavigation v joomla 1 rok, 7 měsíců #61273

No takze by som vlastne potreboval automatický pagebreak tohoto vzhladu
, aby sme si rozumeli, ale v extensions som nic take nenasiel...Ak mi viete poradiť budem VEĽMI RÁD. No a dôležité je potom nastavenie riadkovania, keďže by som potreboval nastaviť určitý počet riadkov ktoré sa potom zalomia.. Myslím že pomocou customHTML by sa niečo také dalo aj vytvoriť, ale ja by som to potreboval ako hotovy plugin, alebo ak mi viete poradiť inak ako to zrealizovat_ VEĽMI PEKNE Ďakujem za každú radu
ScreenShot005-20100622-4.png
  • brano

Re:Pagenavigation v joomla 1 rok, 7 měsíců #61281

Tak teda by som daco taketo potreboval:

Přílohy:
  • brano

Re:Pagenavigation v joomla 1 rok, 7 měsíců #61284

No ale o tom to je. Využívá se právě k rozdělení dlouhých článků na jednotlivé části, které se nehodí publikovat jako samostatný článek. Stránkování vytvořené nějakou rutinou vám jen "rozkouskuje" obsah článku, bez ladu a skladu. Bez ohledu na obsah. Mimoto, pokud se nejedná o odborné texty pochybuji, že se vám někdo podívá dál něž na první stránku.Píšete internet a ne knihu.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re:Pagenavigation v joomla 1 rok, 7 měsíců #61287

presne jak pise Bong, navic:
pozadavek na dodrzeni poctu radku zaroven i s omezenim vysky (300px) je absurdni:
- co kdyz v textu bude obrazek?
- co kdyz v textu bude vic odstavcu?
- jak se pocet radku spocita? (jinak nez prstem) - znate nejaky vzorec na vypocet poctu radku?

to, co vidite zde na portale je strankovani VICE CLANKU (nikoliv JEDNOHO clanku)
  • trafobrum
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel
Bruo de Transformatoro Ironio
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 1.15 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 388 hostů a 16 členů