Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

úvodní flash stránka
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: úvodní flash stránka

úvodní flash stránka 1 rok, 7 měsíců #61138

Zdravím, prosím o radu...
jak by jste řešily úvodní stránku s flash animací která by byla umístěna ještě před samotnou joomlou?
např.: flash v index.html s přesměrováním na index.php nebo pomocí wraperu (zde bych ale musel trošku předělat šablonu) nebo jiným způsobem v ramci joomly?
  • rk9
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re: úvodní flash stránka 1 rok, 7 měsíců #61142

Já osobně bych to řešil přes soubor .htaccess. V něm bych nastavil parametry flash.html ať je výchozím souborem. Z flash.html bych dal odkaz na index.php a je to.
  • Bart
  • PŘÍTOMEN
  • Moderátor

Re: úvodní flash stránka 1 rok, 7 měsíců #61146

Flashové úvody jsou příšernost, stejně jako stránky komplet ve flashi. Uvědomte si, že část uživatelů má flash vypnutý, ti pak vaše stránky nemají možnost prakticky navštívit, indexovací roboti jej také nemají v lásce, atd, atd...

Flashovou animaci si vhodně zakomponujte třeba do titulní stránky na pozici některého modulu.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re: úvodní flash stránka 1 rok, 7 měsíců #61147

Souhlasim s tebou, ale když pán káže sluha musí sloužit....
  • rk9
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re: úvodní flash stránka 1 rok, 7 měsíců #61149

rk9 napsal:
Souhlasim s tebou, ale když pán káže sluha musí sloužit....

Souhlasím s kolegou Bongem. Nemám rád flash a stejně tak ho nemají rádi vyhledávače. Týden mám na noťasu Ubuntu (pořád ale používám Win7), jen se chci trošku zaučit v linuxu (ať mám trochu východy pro J! ). Pro linuxáky je flash docela problém, ne vždy se zobrazí, dost to brzdí komp (mám Ubuntu 64bit a tam je to snad ještě větší problém než na 32bit) a to používám plugin od adobe.
A co naprosto nesnáším jsou celé stránky ve flash - tam snad nemají roboti indexovat co. A důležitá věc je to nepraktické, nepřehledné.
  • Bart
  • PŘÍTOMEN
  • Moderátor

Re: úvodní flash stránka 1 rok, 7 měsíců #61150

Nemusí sloužit. Buď je "pán" 9letý fracek, nebo člověk kterému ti 9letí doteď stránky "dělali". Vysvětlit základ SEO (no jen si zkuste tu svoji flashovku testnout) a operovat kouzelnou větičkou: "Buď děláte stránky pro lidi, nebo proto aby jste se jimi kochal - ale jenom vy sám".
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.53 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 170 hostů a 4 členové