Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Joomla "balík"
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Joomla "balík"

Joomla "balík" 1 rok, 7 měsíců #60871

Zdravím,
nevim,jestli je sekce správná... oč mi jde... Sháněl jsem nějaký balík s joomlou, kde jsou předinstalované komponenty atd - ne ty základní,ale něco nea víc, jako to bylo kdysi dávno u jedné české alternativy... ale nedaří se mi nic takového sehnat.. Opravdu neni nějaký ten "balík" někde dostupný s nejnovější joomlou?
  • aero64
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Joomla "balík" 1 rok, 7 měsíců #60876

A k čemu by takový balík byl? Není jednodušší si nainstalovat přesně to, co mi vyhovuje, než mít nainstalované něco, co nebudu používat a co může být případný bezpečnostní problém.
  • houbak
  • PŘÍTOMEN
  • Joomla Expert

Re:Joomla "balík" 1 rok, 7 měsíců #60877

no bejvaj tam galerii, guestbooky - využiju to.. šlo mi o ušetření času.. tyhle "balíky" nejsou vůbec špatný a neni to na web, kterej potřebuju mít vytvořenej k dokonalosti, takže i proto by postačil ....
  • aero64
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Joomla "balík" 1 rok, 7 měsíců #60880

Vždyť např. galerií jsou desítky ... která z nich by měla být v tom balíku??? A podobné je to i u těch ostatních rozšířeních.
Vždyť instalace zabere pár vteřin...
  • houbak
  • PŘÍTOMEN
  • Joomla Expert

Re:Joomla "balík" 1 rok, 7 měsíců #60891

Taky jsem proti "balíkům". Prostě je jednou věnujte vzorové instalaci se vším co využijete a podruhé máte "ušetřeno" - ano, v uvozovkách. za pár měsíců bude vše zastaralé a aktualizace vám přidělá další práci.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Guru
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.12 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 350 hostů a 24 členů