Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Kúpa šablóny

Kúpa šablóny 1 rok, 6 měsíců #62567

Dobrý deň,
poprosil by som Vás o radu, či máte nejaké skúsenosti s kúpou šablón.
Mám záujem o zaplatenie členstva na www.gavick.com no neviem, čo k tomu presne potrebujem. Resp. či mám na to dobrú kartu atď.

Vopred ďakujem.
  • majo1
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re: Kúpa šablóny 1 rok, 6 měsíců #62572

Pokud chces jenom sablonu tak mi napis mam dev licenci na gavick.com. Jinak potrebujes paypal nebo creditku zkterou jde platit na netu.
  • otkm
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re: Kúpa šablóny 1 rok, 6 měsíců #62585

Ja by som si rád zaplatil business účet za tých 65€, ale pokiaľ by som zobral šablónu od teba, koľko by to činilo ?

Poprípade mi prosím napíšte, čo potrebujem pri platbe do zahraničia (gavick pro), paypal - aký účet atď.

Ďakujem.
  • majo1
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Kúpa šablóny 1 rok, 6 měsíců #62586

Ahoj,
Tiež mám developer účet a nerozdávam to ako hrušky na trhu. Netreba zabúdať teraz sú upgrady dosť často.

Ako napísal otkm, budete potrebovať kartu alebo paypal účet.
  • trebor
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
Tvorba internetových stránok - webdizajn, Joomla www.treborplus,net

Re:Kúpa šablóny 1 rok, 6 měsíců #62587

to viem, ďakujem za odpoveď, ja mám firemný účet, kreditnú kartu s IBANom a bolo by asi dobré založiť si účet paypal, no lenže ja neviem čo mám nastaviť alebo aký účet zvoliť. idem robiť svoju prvú platbu do zahraničia..

ďakujem.
  • majo1
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Kúpa šablóny 1 rok, 6 měsíců #62635

U PayPal si založ soukromý účet - personal Budeš moci zdarma posílat platby, ale pozor u přijímání plateb je nějaké omezení a poplatky, ale už nevím jaké.

A ještě budeš muset čekat nějakou dobu, PayPal ti po zaregistrování vezme z účtu nějakou malou částku a tu ti pak zase připíše na účet a ty budeš muset buď ověřovací kód nebo částku zadat na stránce PayPal pro ověření. Registrovala jsem se před několika lety, ale myslím, že toto zůstalo stejné.

byss
  • byss
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
Poslední úprava: 1 rok, 6 měsíců Napsal byss.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.67 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 85 hostů a 4 členové