Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

PHOCA maps - pomoc
(1 prohlížející) (1) host

TÉMA: PHOCA maps - pomoc

PHOCA maps - pomoc 1 rok, 5 měsíců #64191

Dobrý den.

Už asi 2 dny řeším jeden problém, jsem asi úplná lama.

Nainstaloval jsem phoca maps plug-in a phoca maps komponent, plug-in jsem zveřejnil, ale bohužel nevím zda něco pak nedělám špatně. Vytvořil jsem mapu a zkopíroval Kód pro zásuvný modul : {phocamaps view=map|id=1} nebo {phocamaps view=link|id=1|text=Map} do článku v tomto formátu. Vložil jsem ho jako html kód, ale na webu se nic nezobrazí. Potřeboval bych postup, jak to tam dostat, už si nevím rady a ang. bohužel neumím.

Prosím o radu.
Děkuji
  • 28neo
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: PHOCA maps - pomoc 1 rok, 5 měsíců #64192

Mám takové tušení, že existují 2 verze lišící se API. Verze používající starší verzi API vyžaduje zaregistrování na Google a získání klíče pro vaše stránky...

Jakou máte verzi? Pokud na mapu vytvoříte přímo odkaz v menu (tedy bez použití pluginu) tak mapa funguje?
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re: PHOCA maps - pomoc 1 rok, 5 měsíců #64197

Mám novější, v nastavení není nikde zadání kódu a jaký vlastně ten odkaz má být nevím co tam napsat, aby se mapa zobrazila?
  • 28neo
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: PHOCA maps - pomoc 1 rok, 5 měsíců #64200

Správce položek nabídky: [mainmenu] - Nový - Phoca Maps - Phoca Maps - Mapa. Tím si vlastně zobrazíte mapu na stránce aniž by byl potřeba k zobrazení plugin.

Pokud komponenta mapy funguje, zkontrolujte ve Správci zásuvných modulů zda je Phoca Maps Plugin zveřejněn.
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin

Re: PHOCA maps - pomoc 1 rok, 5 měsíců #64202

Tak mapa funguje a plugin je zveřejněn, jen nevím, jak se tedy vkládá přímo do daného článku.
  • 28neo
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: PHOCA maps - pomoc 1 rok, 5 měsíců #64203

Vkládá se pomocí kódu jak jste uváděl na začátku. Více vám asi už nepomohu, zkuste počkat až se tu objeví autor se svým tuleněm, určitě vám poradí lépe...
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Super Admin
Doba nahrání stránky: 1.08 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 357 hostů a 14 členů