Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

swmenufree spatny vypis podmenu
(1 prohlížející) (1) host

TÉMA: swmenufree spatny vypis podmenu

swmenufree spatny vypis podmenu 1 rok, 6 měsíců #62531

Zdravim....
Mam joomla 1.5.20,komponentu swmnufree 5.2 a jedu momentalne na localhostu.
Hraju si s nastavenim komponenty, predtim jsem mel nastaveno MYGOSU menu, ale mel jsem problem v IE (menu se me schovavalo pod bmp a moduly v IE). Ted zkousim menu Trans (kde to vypada vse v pohode) a objevil jsem jiny problem, kdy se podmenu zobrazuje pokazdy jinde v zavislosti na tom jak mam velky okno prohlizece (FF,IE). Hral jsem si s nastavenim komponenty zkousel jsem si hrat i s css, ale moc se v tom neorientuju (dost uprav si upravim, ale tohle nejak nezvladam).
Halvni menu mam vodorovne cca do 15 polozek a u pulky menu je podmenu.
Dik moc za nakopnuti.....
  • pavis
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:swmenufree spatny vypis podmenu 1 rok, 6 měsíců #62671

Nikdo me nedokaze poradit nebo nakopnout???
Vlozil jsem jeste obrazek. vrchni je kdyz prohlizec dam pres celou stranku (a dela to hlavni problem s menu) spodni kdyz sirku prohlizece dam jen na velikost template 1000px
  • pavis
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:swmenufree spatny vypis podmenu 1 rok, 6 měsíců #62672

Nikdo me nedokaze poradit nebo nakopnout???
Vlozil jsem jeste obrazek pro predstavu. Vrchni je kdyz prohlizec dam pres celou stranku (a dela to hlavni problem s menu po najeti mysi na clanky) spodni kdyz sirku prohlizece dam jen na velikost template 1000px, pak se rozvine podmenu bez problemu
Přílohy:
  • pavis
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:swmenufree spatny vypis podmenu 1 rok, 5 měsíců #63917

Koukam, ze tady me nikdo neporadi ani nenatukne spravnym smerem:( . Nakonec jsem to vyresil pro me ne moc atraktivnim stylem a to, ze stranka neni vycentrovana na stred, ale je zarovnana vlevo pak se menu chova tak, jak ma....
  • pavis
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:swmenufree spatny vypis podmenu 1 rok, 5 měsíců #63919

On by vám třeba někdo poradil, ale není co. Stránky máte na local, tedy se není jak podívat a aby bylo možné zjistit příčinu to opravdu "od oka" příliš nejde...
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Re:swmenufree spatny vypis podmenu 1 rok, 5 měsíců #63922

Ok myslel jsem jestli se s tim nekdo nesetkal nebo nenapada proc by to mophlo delat daval jsem sem obrazky pro lepsi predstavivost. Brzo budou zase funkcni. Jen si musim vybrat nejaky jiny hosting. Pak se zkusim zeptat jeste jednou.....
  • pavis
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
Doba nahrání stránky: 1.05 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 404 hostů a 19 členů