ahoj,
na webu mám použitou komponentu Jforms (nejnovější verzi), Joomfish taktéž nejnovější. pro možnost překladu formulářů jforms jsem ještě na webu jforms stahla potřebné pluginy. Vše jde přeložit kromě pole HTML, není vůbec v nabídce. Data formuláře změnit mohu, nicméně po nějaké době používání mi přestala fungovat možnost překladu názvů formulářů. V administraci mi to píše následující chybu:
DB function failed with error number 1054
Unknown column 'c.thank' in 'field list' SQL=SELECT c.id, c.title, c.thank, jfc.id as jfc_id, jfc.value as titleTranslation, jfc.modified as lastchanged, jfc.published as published, jfc.language_id, jfl.name as language, jfc.reference_id as jfc_refid FROM jos_jforms_forms as c LEFT JOIN jos_jf_content as jfc ON c.id=jfc.reference_id AND jfc.reference_field='title' AND jfc.reference_table='jforms_forms' AND jfc.language_id=1 LEFT JOIN jos_languages as jfl ON jfc.language_id=jfl.id ORDER BY c.title LIMIT 0, 100
Angličtina přeložit šla, němčina ne

Co s tim? budu muset přeinstalovat komponenty? nebo plugin? Nebo stačí jen někde doplnit kus kodu, našla sem na netu na nějakém foru že stačí upravit admin.content.php ovšem to se mi nějak nezdá. navíc to bylo na starou verzi joomly...
Předem díky za jakoukoli radu.