|
Re:Co vás trápí v JCE? Před 3 měsíce, 3 týdnů
|
|
|
Ahoj,
nějak nemůžu přijít na to, aby se mi tabulka na vebu zobrazovala uprostřed. Přitom když dám v editoru JCE náhled tak se mi zobrazí tabulka korektně uprostřed článku.
můj postup: dám vlastnosti tabulky, na karťě základní nastavení vyberu u položky zarovnání na střed
V Internet Exploreru se to na webu zobrazuje korektně uprostřed ale ve Firefoxu je tabulka zarovnaná vlevo
|
|
|
|
Poslední úprava: 16/05/2010 21:56 Provedl: p1rak.
|
|
|
|
|
|
Dobrý den,
koukám, že u většiny tlačítek nemám v bublinách nad tlačíkem české názvy. JCE 157, čeština od Fenrise z 15.04.2010.
Jinak by mě zajímalo, jak lze něco udělat najednou pro všechny buňky ve sloupci?
JŘ.
|
|
rihon
Začátečník
|
|
|
|
|
|
|
|
No, asi ne moc koncepční řešení a ne pro každý web atd, ale když si v JCE přepneš "zdojový kód HTML" a onu tabulku vložíš do <div align="center">TABULKA</div> tak se je centrovaná i ve FF či Chrome. Jak říkám, nemusí to být vždcky ono.
|
|
|
|
Rad
|
|
|
|
|
radenant napsal:
No, asi ne moc koncepční řešení a ne pro každý web atd, ale když si v JCE přepneš "zdojový kód HTML" a onu tabulku vložíš do <div align="center">TABULKA</div> tak se je centrovaná i ve FF či Chrome. Jak říkám, nemusí to být vždcky ono.
Díky moc, pomohlo mi to 
|
|
|
|
|
|
|
Onebit hosting je naprosto nejlepší h...
K hostime.cz jsem přesedlal před něko...
ONEbit je nejlepší hosting co znám. P...
Kapusta je snad nejhorší hosting co j...
Nějakou dobu jsem u nich, ale posledn...