Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

phocagallery stránkování
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: phocagallery stránkování

phocagallery stránkování 2 let, 3 měsíců #51831

Jsem začátečník a není my jasné jak udělat aby nastavené stránkování pro kategorie bylo platné jak pro odkaz z main menu(nabídka-mainmenu-phoca gallery kategorie) tak i ze seznamu kategorií v komponentě phoca gallery. V první připadě to jde udělat pro každou kategorii vzlášť nebo použít globální nastavení, ale v druhém případě funguje jen glob.nast. Obecně to platí pro všechna nastevení provedené v nabídka-main ........... Chtěl bych zachovat přístup jak z main menu tak i ze seznamu kategorií. Děkuji za radu.
  • jan72
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:phocagallery stránkování 2 let #54837

Pokiaľ som pochopil príspevok od jan72, tak mám ten istý problém.

Na mojej stránke (tu)si vytváram súkromnú galériu. No nemôžem zapnúť stránkovanie. Je tam zobrazených len toľko fotiek, koľko dám zobraziť na prvej strane. V tejto časti mám 200 fotiek, no zobrazených je len tých 100 a nemám možnosť prejsť na druhú stránku, dávnejšie mi to fungovalo, no neviem či som niečo zle prestavil, ale už to nejde. Prešiel som už všetko X krát, no neviem to zapnúť. Prosím Vás týmto o pomoc.
  • oneho

Re:phocagallery stránkování 1 rok, 9 měsíců #59806

Taky bych se přidal - mám nainstalovanou novou verzi 2.7.0, ale ani tam jsem nikde nenašel, kde se dá stránkování vypnout či zapnout - a platí to jako pro categories view, tak i pro zobrazení detailu kategorie - tam je zase trvale pagination zapnuto.

V nastavení jsem našel jen jaké hodnoty počtu položek na stránku si do pagination můžu zadat a defaultní hodnota - to je vše.

Zobrazení kategoríí je jednosloupcové - ukázka je zde www.valasskyvojvoda.cz/joomla - tlačítko fotogalerie.

Díky za případné nakopnutí správným směrem.
  • Martens
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
Poslední úprava: 1 rok, 9 měsíců Napsal Martens.

Re:phocagallery stránkování 1 rok, 9 měsíců #59810

Ahoj, stránkování by mělo být zapnutý defaultně.

Důležitý je vědět, že je možný ho zapnout pouze v menu odkazu na galerii (pokud je víc odkazů, musí se pro každý odkaz zapnout)

Jak to funguje v Phoca Gallery, příklad:

Nabídky - např. Main Menu - odkaz na galerii (vytvořit nebo editovat):

Vprav jsou parametry základní:

Zde se nastaví:
Zobrazit stránkování (pohled kategorií) - stránkování kategorií - ANO
Zobrazit stránkování (pohled kategorie) - stránkování obrázků - ANO
Volba 'Zobrazit' (pohled kategorií) - pole select pro stránkování kategorií - ANO
Volba 'Zobrazit' (pohled kategore) - pole select pro stránkování obrázků - ANO

Poté parametry komponenta:

Nastavení zobrazení kategorií (seznam kategorií)
Výchozí hodnota stránkování (pohled kategorií) - např. 20
Stránkování (pohled kategorií) - např. 5;10;15;20 (to co se objeví v select), 20 bude výchozí hodnota

to stejné pro obrázky:
Nastavení zobrazení kategorie (seznam obrázků)
Výchozí hodnota stránkování (pohled kategorie) - např. 20
Stránkování (pohled kategorie) - např. 5;10;15;20 (to co se objeví v select), 20 bude výchozí hodnota
  • H13
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Expert
Phoca Gallery - http://www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie (Joomla!)
Phoca Guestbook - http://www.phoca.cz/phocaguestbook - kniha návštěv (Joomla!)
Phoca Download - http://www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů (Joomla!)

Re:phocagallery stránkování 1 rok, 9 měsíců #59817

Jak prosté......nevím, proč jsem se slepě držel jen nastavení phocagallery a nešel i do menu.
Díky.
  • Martens
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:phocagallery stránkování 1 rok, 3 měsíců #66664

Já jsem tedy vyzkoušel asi všechno možné, ale prostě mi stránkování nefunguje. I když nastavím vše podle Vašich rad. Neví někdo, ještě kde by mohla být chyba? Prostě to nestránkuje ani v kategoriích a ani v obrázcích. Starší verze fungovala v pohodě.
  • bodyvlk
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.30 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 378 hostů a 17 členů