Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Ako vyčistiť joomlu?
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Ako vyčistiť joomlu?

Ako vyčistiť joomlu? 1 rok, 6 měsíců #62283

Na joomle som začal asi pred rokom. Nič som o tom nevedel a tak hlavne pri začiatkoch som ištaloval viac modulov a komponent ktoré v sučasnej dobe už nepoužívam. Vlastne teraz už mám postavenú stránku a už tak skoro neplánujem žiadne zmeni mám asi 3 komponenty ktoré používam a pár modulov. Ostatné veci čo som niekedy skušal a nepoužívam ich som vymazal ale včera som pozeral cez ftp a noiektoré veci tam ostali. Viem ich sice zmazať ale asi je tých vecí dosť veľa a nechcem zmazť niečo čo je treba. Dalo by sa to spraviť tak že by som si zazalohoval FTP a potom by som zmazal celé ftp a natiahol tam novu joomlu bez instal a len by som tam zo zálohy premiestnil zložky z component -modul-atd ktoré používam? Išlo by to tak ?Tým pádom by som mal len veci ktoré používam bez všetkých nedokonalích starých odinstalácii a mojích pokusov.
  • orimko
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: Ako vyčistiť joomlu? 1 rok, 6 měsíců #62289

toto je neduh vsech, co zacinaji... => vzdy testovat na localu ci na jinem webu, vybrane veci nasadit na ostry

k vasemu problemu:
pokud nahodite novou joomlu a jen do ni nakopirujete komponenty, moduly, ... pres ftp, tak vam to nepojede, protoze nebudou zaznamy v DB o tech novych komponentach
muzete udelat napr toto:
1. instalace nove ciste joomly, komponent, modulu, ... proste vseho, co nakonec chcete => tim si vytvorite zakladni tabulky v DB
2. pak bych jen vzal ty tabulky stare DB, ve kterych neco mate, a ty prenesl na novy web => budete mit v tech komponentach, co pouzivate, vse, co jste vyplnil ve drivejsim webu
3. prenesl pak i obsah a podobne

nebo muzete uzivatelska data z komponent/modulu/... nakopirovavat i rucne pres admina, ale je to pomalejsi
  • ghost
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla Expert
Nabízím instalaci, legalizaci a zajištění JOOMLART šablon, ozvěte se mi.
Chcete migrovat Joomlu na vyšší verzi? Ozvěte se mi.
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 1.83 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 478 hostů a 20 členů