Právě prohlížíte: Úvod Fórum
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?

Menu + blog
(1 uživatelé prohlížející toto téma) (1) host
DolůStránka: 1
Téma: Menu + blog
Menu + blog Před 2 měsíce, 2 týdnů  
Zdravim,

potreboval bych poradit. Vytvarim jeden docela slozity lauyout a narazil jsem na 3 problemy.

1. Menu:
- potrebuji jedno menu tak, aby kazda polozka menu mela jiny backround (image). Navic u nej potrebuji mit rozdeleny text tak, ze jedna cast bude mit dva radky - to bude ta cast v levo a druha cast (prava) v te polozce menu bude mit radek pouze jeden.
Potrebuji to mit plne administrovatelne a hlavne bych to nerad neril najekym images, protoze to ptorebuji mit ve vice jazycich (joomFish).

U tohoto menu dale potrebuji po najeti mysi na to menu, aby se zmenila nekde v jine pozici fotka. Dale potrebuji po kliku toho menu, aby se opet zmenila jedna fotka na jine pozici (treba user10).

2. BLOG:
- tady jsem uplne v pasti. Na jedne strane mam blog se ctyrmi clanky. Layout toho blogu jsem si upravil. Nicmene ted potrebuji provest toto: Kdyz kliknu na ctete vice (read more...), tak potrebuji aby se mi se mi ten dany clanek otevrel v jinem lauyoutu.
Zapasim s tim uz nejakou dobu a zatim se mi nedari. Prakticky se mi tim jednim klikem read more... udelat jakoby dve operace najednou.

Tady to same po najeti mysi na jeden clanek potrebuji zmenit fotku v jine pozici nez je blog

Diky,

za jakekoliv info.

litvi
milan.l
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Admin zakázal anonymní příspěvky.

NahoruStránka: 1
Právě připojeni - hostů: 328 a členů: 9 
Joomla!® je registrovaná ochranná známka společnosti Open Source Matters
© 2004-2010 JoomlaPortal.cz - provozováno Testudo corp. s.r.o.
design by VirtueArt geared by Joomla! Doporučujeme iTrefa.cz

Partneři Joomlaportal.cz

IgnumPhoca GalerieVirtueMart

Reklama Joomlaportal.cz

Artio
Pizza Brno

Joomla! Developer - Vulnerability News

[20100704] - Core - XSS Vulnerabillitis in Back End