Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Nelze instalovat templates.
(1 prohlížející) (1) host

TÉMA: Nelze instalovat templates.

Nelze instalovat templates. 5 let #15055

Ahoj. Koukam, ze nekteri jsou tady z tech prispevku uz docela nestastni protoze se opakuji, ja mam vsak problem, ktery jsem tady jeste nenasel, a hledal jsem docela dlouho. Na mem webhostingu mi nechteji vypnout safe mode. Zkousel jsem instalovat templates coz samozrejme neslo. Tak jsem ji rozbalil na disku a rucne nakopiroval do slozky templates. Kdyz se dostanu do administraci, tak tam ta nova sablona neni. Cim to je? Obsah nove kopirovane sablony odpovida obsahu jinym sablonam ktere funguji (puvodne) Nechybi tam ani jeden soubor. Tak to jsem zvedavy co mi odpovite. Diky vsem a moc krat, a jestli mi chce nekdo psat, ze to tady jiz bylo, nebo se mu nechce pomoct mi a jen mudrovat, tak at radeji nepise.
  • danielkiraly
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re:Nelze instalovat templates. 5 let #15056

No já bych zkontroloval jestli sedí název složky šablony kterou jsi nakopíraoval na web s názvem šablony která je uvedena uvnitř souburu templateDetails.xml
konkrétně řádek: <name>název</name>

Příspěvek editován: krsnak, v: 25/01/2007 13:23
  • krsnak
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re:Nelze instalovat templates. 5 let #15057

Souhlasím. V tom souboru může být blbě i cokoliv jiného. Začal bych tím, že bych ho znova nakopíroval. Pak ho zkusil porovnat s jiným - funkčním XML....

HonzaG
  • honzag
  • NEPŘÍTOMEN
  • Moderátor
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

Re:Nelze instalovat templates. 5 let #15060

Tak bohuzel, v zom to neni. Udaje sedi. Muzete se na to podivat? Resim to takhle proto, protoze pres rozhrani administrace/install templates to nejde asi kvuli tomu safe modu.
  • danielkiraly
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re:Nelze instalovat templates. 5 let #15062

danielkiraly napsal:
Tak bohuzel, v zom to neni. Udaje sedi. Muzete se na to podivat? Resim to takhle proto, protoze pres rozhrani administrace/install templates to nejde asi kvuli tomu safe modu.

Soubor se nachazi zde:

www.registrfirem.eu/be2004-2.zip

Příspěvek editován: danielkiraly, v: 25/01/2007 14:03
  • danielkiraly
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel

Re:Nelze instalovat templates. 5 let #15064

Je to mimo mísu, ale máš něco společného s Kiraly parket?
  • VirtueArt
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
Doba nahrání stránky: 1.83 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 364 hostů a 19 členů