Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Template jomlafiles_green
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Template jomlafiles_green

Template jomlafiles_green 5 let, 4 měsíců #12027

Použil jsem vytvořenou template-potřebuji poradit-při načítání stránky nebo znovunačtení se mi otevírá prostřední obsahová část větší než šablona-který parametr css mám změnit, nebo jak odtraním tuto chybu?
stránky www.inpra.cz

Příspěvek editován: inpra, v: 29/09/2006 14:51
  • inpra
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Template jomlafiles_green 5 let, 4 měsíců #12029

inpra napsal:
Použil jsem vytvořenou template-potřebuji poradit-při načítání stránky nebo znovunačtení se mi otevírá prostřední obsahová část větší než šablona-který parametr css mám změnit, nebo jak odtraním tuto chybu?
stránky www.inpra.cz<br><br>Příspěvek editován: inpra, v: 29/09/2006 14:51

Byl jsem na tvych strankach a zadny problem jsem nevidel. Ale mozna jsem to prehledl.
  • PaTsX_com
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
PaTsX.com - Kdo je moudrý? Ten kdo se dovede od každého něco p&oslash;iu&egrave;it.

Re:Template jomlafiles_green 5 let, 4 měsíců #12031

Problém nastává pouze v používaném prohlížeci FIREFOX (používám já). Když už jsem narazil na prohlížeče mže mi někdo vysvětlit proč v prohlížeči FIREFOX je text hlavního okna obsahu zarovnán vlevo a v Internet exploreru na střed?
  • inpra
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Template jomlafiles_green 5 let, 4 měsíců #12032

Problém nastává pouze v používaném prohlížeci FIREFOX (používám já). Když už jsem narazil na prohlížeče mže mi někdo vysvětlit proč v prohlížeči FIREFOX je text hlavního okna obsahu zarovnán vlevo a v Internet exploreru na střed?
  • inpra
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Template jomlafiles_green 5 let, 4 měsíců #12241

FireFox pouzivam i ja a zadny problem v tom nevidim. Bohuzel vidim jenom ze prostredni sloupec je ovlivneny levym sloupcem a to je tak vsechno. Ohledne toho zarovnani, kontroloval jsem to v FireFox a v IE (bohuzel tu jiny prohlizec uz nemam) a vypada to stejne.
  • PaTsX_com
  • NEPŘÍTOMEN
  • Nováček
PaTsX.com - Kdo je moudrý? Ten kdo se dovede od každého něco p&oslash;iu&egrave;it.

Re:Template jomlafiles_green 5 let, 4 měsíců #12244

Take kontrole FF a IE a vše stejne...

PS: ta zelene prosim nee, tam se hodi nejaka z odstinu BW, ale rozhodne ne Color.
  • Stenlycup
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel
Netlač vodu, teče sama.
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.60 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 321 hostů a 17 členů