Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Jak nainstalovat mosce přes FTP?
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: Jak nainstalovat mosce přes FTP?

Jak nainstalovat mosce přes FTP? 5 let, 11 měsíců #5324

Ahoj, nevíte, přes jakou cestu instalovat tenhle editor přes FTP?
Zarazilo mě to, že mamboroot/administrator/ není složka mambost i když tam components a modules je...
  • Xman
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel
Duck

Re:Jak nainstalovat mosce přes FTP? 5 let, 11 měsíců #5327

Ahoj..no jestli to chápu správně, tak ve složce administrator jsou komponenty a moduly které jsou určeny pro backend-administraci. Proč tam nejsou i mamboti, to nevím. Jinak instalace normálně, rozbalit do jakéhokoli adresáře a pak installers -> Mambots.....nebo to nefunguje ?
  • Stibi
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel

Re:Jak nainstalovat mosce přes FTP? 5 let, 11 měsíců #5329

No právě že ne, píše mi to Installation file not found

I když to je editor na FTP zde: nokiamania.cz/mambots/editors/mosce/ tak při instalaci zadám /DISK2/WWW/nokiamania.cz/www/mambots/editors/mosce/ tak mi to hodí tu not found
  • Xman
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel
Duck

Re:Jak nainstalovat mosce přes FTP? 5 let, 11 měsíců #5394

Stibi napsal:
Ahoj..no jestli to chápu správně, tak ve složce administrator jsou komponenty a moduly které jsou určeny pro backend-administraci. Proč tam nejsou i mamboti, to nevím. Jinak instalace normálně, rozbalit do jakéhokoli adresáře a pak installers -> Mambots.....nebo to nefunguje ?

Zkoušel jsem ještě hodit soubor s rozbalenym mosce nějak jinam na FTP, ale stále not found...
  • Xman
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel
Duck

Re:Jak nainstalovat mosce přes FTP? 5 let, 11 měsíců #5399

podle mě se to msí hodit přímo na FTP do složžky editorů, ale jak už vám nepovím... Taky mě to nešlo
  • Kryštof Korb
  • NEPŘÍTOMEN
  • Pokročilý uživatel
mno všem kdo mi poradili díky...

Re:Jak nainstalovat mosce přes FTP? 5 let, 11 měsíců #5400

v joomla se komponenty, moduly ani mamboti nedaji nainstalovat pouhym nakopirovanim na ftp. Pokud nejde standardni instalace ze zip souboru rozbal to do adresare, jak jiz bylo napsano vyse (ale ne do adresare kde jsou uz instalovane veci tim myslim napriklad ../mambots/editors/mosce a pod. ) proste si primo v rootu udelej nejakej pomocnej dir a tam to nainstaluj. Pak pokracuj v installators > mambots zadej cestu k adresari. Pokud instalace pise installation file not found ma to pouze tyto priciny

1. spatna cesta k instalacnimu xml
2. chybi xml instalacni soubor
3. instalacni xml muze byt spatne

takze pokud si proveris tyto tri kroky. Problem najdes
  • pitbull
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Doba nahrání stránky: 0.90 vteřin