Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Create Thumbnail (bot_mosce103Final_cze)
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: Create Thumbnail (bot_mosce103Final_cze)

Create Thumbnail (bot_mosce103Final_cze) 5 let, 11 měsíců #5285

Dobrý večer,
tak se mi vše nakonec podařilo, hlavně odstranit chyby v adresářích. Vše funguje.
Nevím si však rady s tvorbou náhledů. Při pokusu o vytvoření thumbnailu na lokálu dostávám následující chybu. Poradíte prosím řešení?

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in C:/www/Joomla_1.0.7/mambots/editors/mosce/jscripts/tiny_mce/plugins/imgmanager/ImageManager/Classes/Functions.php on line 880

Děkuji.

Příspěvek editován: almihal, v: 23/02/2006 18:48
  • MIH
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Create Thumbnail (bot_mosce103Final_cze) 5 let, 11 měsíců #5286

Nazdar, no tuším že máš pořád problém s chmody. Nastav pro ten adresář Classes chmod 777 a pak to zkus...možná že bude problém ještě na dalších místech...
  • Stibi
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel

Re:Create Thumbnail (bot_mosce103Final_cze) 5 let, 11 měsíců #5287

Je to na lokálu, tak nevim kde mám nastavit chmod 777. Na serveru to nastavuji pomocí TotalCommanderu, to umím. Jinak tu složku na lokálu nemám nijak chráněnou pro zápis. Promiň, ale jsem trochu amatér...
  • MIH
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Create Thumbnail (bot_mosce103Final_cze) 5 let, 11 měsíců #5288

jsou jenom dve moznosti proc se objevuje tahle hlaska
1. Tany adresar neexistuje
2. Neni osetrena vyjimka pro dany chmod. tzn. windows platforma zadnej chmod nema, chmod funkce se vztahuje pouze na unix. takze pokud je to na locale, tak chmod nebude fungovat. muzes to oestrit tim ze das pred danou funkci "@" tzn @chmod() ten zavinac znamena, ze php kod zkusi zavolat danou funkci chmod a pokud funkce fraci false, tak nevypisuje zadnou error hlasku a proste to ignoruje a jede dal.
  • pitbull
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel

Re:Create Thumbnail (bot_mosce103Final_cze) 5 let, 11 měsíců #5292

Jo, tak teď, když jsem to ošetřil tím @, tak ten php kod jede dál, vytvoří to dokonce určený adresář (určený v mosCE adminovi, v mém případě images/stories/nahledy), ale v te vytvořené složce se žádný thumbnail nevytvoří. Prostě je prázdná. Chybová hláška žádná, vše proběhne v tichosti. Co s tím?
  • MIH
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Create Thumbnail (bot_mosce103Final_cze) 5 let, 11 měsíců #5293

no na ty thumbnaily se tvoří pomocí nějakéknihovny v PHP, máš ji na serveru? To by mohl být drobný problém:-)

HonzaG
  • honzag
  • NEPŘÍTOMEN
  • Moderátor
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 3.36 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo