Tak asi jsem smolař...
Nainstaloval jsem nejnovější záležitosti bez problémů do admina.
1) V mocCE adminovi nevím co znamená věta: "The URL specified in $mosConfig_live_site in configuration.php is
localhost/Joomla_1.0.7
You MUST access this site from this exact URL when editing content."
Tedy vím, protože mluvím fluent English. Znamená, že URL, které je ve zmíněné proměnné v souboru configuration.php je
localhost/Joomla_1.0.7 a že MUSÍM přistupovat k této straně z této přesné URL, když chci editovat obsah. Co s tím? Je to dobře nebo špatně?
2) Dále na první kartě mosCE admina mám u položky "Allow script elements:" tuto poznámku: Notice: Undefined index: editor_script in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\administrator\components\com_mosce\admin.mosce.html.php on line 112
Co s tím?
3) U položky "Allow IFRAME elements:" mám poznámku: Notice: Undefined index: editor_iframe in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\administrator\components\com_mosce\admin.mosce.html.php on line 124
Co s tím?
4) Když mosCE admina uložím, tak se vše zapikoluje a skript mi oznámí pouze toto:
Parse error: parse error in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\mambots\editors\mosce\jscripts\tiny_mce\mosce_config.php on line 43
Co s tím?
V současnosti jsem ručně vymazal složku ...\mambots\editors\mosce, vše odinstaloval a zase nainstaloval.
Je možné na mé otázky nějak odpovědět, abych tomu rozuměl, nebo je to marné a jsem ztracen?
Díky a nepohoršujte se...