Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Jak rozchodit bot_mosce1RC1a_cze
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Jak rozchodit bot_mosce1RC1a_cze

Jak rozchodit bot_mosce1RC1a_cze 5 let, 11 měsíců #5233

Jsem poněkud pan láma a snad už mám předposlední problém (před nahráním na server ) a to, že se mi nedaří zprovoznit editor uvedený výše. Nainstaluje se dobře, ale když jdu do editoru, tak po kliknutí na náhled obrázku se zjeví následující:

Warning: main(c:/program files/easyphp1-8/www/configuration.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\mambots\editors\mosce\jscripts\tiny_mce\plugins\preview\preview.php on line 10
(Též na řádku 11, 12)
Po kliknutí na možnost editovat obrázek dostanu následující:
Notice: Undefined variable: mosConfig_debug in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\includes\joomla.php on line 87
Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\includes\joomla.php:87) in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\administrator\includes\auth.php on line 27

Mám asi někde chyby v nastavení. Používám EasyPHP 1.8 a mé adresáře na lokálu jsou tyto:
C:\Program Files\EasyPHP1-8\www
C:\Program Files\EasyPHP1-8\apache
Hledal jsem nějaký návod pro mentálně handicapované jako jsem já, ale nenašel...
Díky.
  • MIH
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Jak rozchodit bot_mosce1RC1a_cze 5 let, 11 měsíců #5234

spusť komponentu com_mosCE 1RC2_cze a ulož nastavení. Pak již bude vše OK.

Ale doporučuju používat aktuální verze:

www.joomlaportal.cz/component/option,com...func,fileinfo/id,51/

www.joomlaportal.cz/component/option,com...func,fileinfo/id,44/

HonzaG
  • honzag
  • PŘÍTOMEN
  • Moderátor
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

Re:Jak rozchodit bot_mosce1RC1a_cze 5 let, 11 měsíců #5235

Tak asi jsem smolař...
Nainstaloval jsem nejnovější záležitosti bez problémů do admina.
1) V mocCE adminovi nevím co znamená věta: "The URL specified in $mosConfig_live_site in configuration.php is localhost/Joomla_1.0.7
You MUST access this site from this exact URL when editing content."
Tedy vím, protože mluvím fluent English. Znamená, že URL, které je ve zmíněné proměnné v souboru configuration.php je localhost/Joomla_1.0.7 a že MUSÍM přistupovat k této straně z této přesné URL, když chci editovat obsah. Co s tím? Je to dobře nebo špatně?
2) Dále na první kartě mosCE admina mám u položky "Allow script elements:" tuto poznámku: Notice: Undefined index: editor_script in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\administrator\components\com_mosce\admin.mosce.html.php on line 112
Co s tím?
3) U položky "Allow IFRAME elements:" mám poznámku: Notice: Undefined index: editor_iframe in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\administrator\components\com_mosce\admin.mosce.html.php on line 124
Co s tím?
4) Když mosCE admina uložím, tak se vše zapikoluje a skript mi oznámí pouze toto:
Parse error: parse error in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\mambots\editors\mosce\jscripts\tiny_mce\mosce_config.php on line 43
Co s tím?
V současnosti jsem ručně vymazal složku ...\mambots\editors\mosce, vše odinstaloval a zase nainstaloval.
Je možné na mé otázky nějak odpovědět, abych tomu rozuměl, nebo je to marné a jsem ztracen?
Díky a nepohoršujte se...
  • MIH
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:Jak rozchodit bot_mosce1RC1a_cze 5 let, 11 měsíců #5236

Jo a když ve wysiwyg editoru otevřu "Image manager", tak to píše následující poznámky a varování:
Notice: Undefined variable: mosConfig_debug in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\includes\joomla.php on line 87

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\includes\joomla.php:87) in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\includes\joomla.php on line 643

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\includes\joomla.php:87) in c:\program files\easyphp1-8\www\joomla_1.0.7\administrator\includes\auth.php on line 27

Uf, uf
  • MIH
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.87 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 280 hostů a 17 členů