Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

návod instalace wysiwyg editoru
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3

TÉMA: návod instalace wysiwyg editoru

návod instalace wysiwyg editoru 6 let #4702

Zdravím, nainstaloval jsem si pro JOOMLA wysiwyg editor FCKeditor, který se mně zdá být nejlepším. Je v češtině a má mnoho dobrých funkcí a vyhledávání obrázků s kliknutím uložení do textu. Protože sem se nevejde můj polopaticky zpracovaný návod, dal jsem ho na své stránky. Trochu narychlo jsem to stvořil s mnoha screenshoty, ale snad to někomu pomůže. Najdete to na této stránce

Příspěvek editován: Vladim, v: 07/02/2006 23:40

Příspěvek editován: Vladim, v: 10/02/2006 18:08
  • Vladim
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:návod instalace wysiwyg editoru 6 let #4704

Spis nez ten editor me zaujala ta projektce, skoda, ze tam neni vic materialu. Kazdopadne nechci Vas nijak shazovat, o projektovani toho vite urcite hodne moc a ten web treba casem bude o hodne zajimavejsi. Joomla k tomu dopomuze mozna ;o) Ale dovolim si takovou rejpavou. Na strance s obrazkem 975x154 px o velikosti pres 40kb, bez DOCTYPE a jeste vygenerovane poukazovat na to, ze je web take o tvorbe www a uprave obrazku, to pusobi minimalne usmevne )
  • pitbull
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel

Re:návod instalace wysiwyg editoru 6 let #4706

Ahoj ...akorát mi pověz, nahrazuje ještě pořád FCKeditor české znaky entitama ? Asi jo že ?? Totiž poslední verzi FCKeditoru jsem implentoval do svého CMS a tam ty entity šly v poho opravit ..takže jinak to ani nebude ve verzi pro joomlu, se na to kouknu a kdyžtak tady přihraju opravenou verzi ...
  • Stibi
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel

Re:návod instalace wysiwyg editoru 6 let #4708

Kdyby jsi mi napsal, zvýšil bych Ti práva amohl jsi napsat článek u nás na webu

Ty entity by mně také zajímaly.Jinak bez entit mi funguje mosCE a tinyMCE

HonzaG
  • honzag
  • NEPŘÍTOMEN
  • Moderátor
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

Re:návod instalace wysiwyg editoru 6 let #4709

Takže jestli má fckeditor pro joomlu stejnou strukturu souborů jako "normální" fckeditor,tak ve složce editor/js jsou dva soubory, kde se musí umazat české znaky a entity které je nahrazují.Jsou to soubory fckeditorcode_ie_1.js a fckeditorcode_gecko_1
  • Stibi
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel

Re:návod instalace wysiwyg editoru 6 let #4719

Netušil jsem, jak rychle zareagujete. Tu instalaci FCK jsem chtěl dát k lepšímu, neb se domnívám, že se jedná o dobrý editor. Co se týká těch stránek okolo, tak odpusťte pošetilému starci, ty stránky jsem dělal asi před 4 lety a pro propagaci projektů jednotlivce jsem v té době uměl to, co tam je. Opravdu to předělávám na nový tvar a zkouším i Joomlu. Zdá se však, že sestavit prezentaci dokážu v kodu a CSS jaksi lépe k tomu účelu, než je RS. No uvidíme. Nějaké stránky jsem již v kodu zhotovil a recenze byly dobré od pana Ing.Miroslava Ponkráce.
  • Vladim
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
  • 2
  • 3
Doba nahrání stránky: 0.92 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 384 hostů a 15 členů