Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

JSN ImageShow
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1
  • 2

TÉMA: JSN ImageShow

JSN ImageShow 4 let #28142

Zdravicko vsem!
S nadsenim jsem si instalnul modul mod_jsn_imageshow a po celem dni jsem zjistil, ze prestalo chodit takova ta funkce v JCE - jcebox - pri zobrazovani obrazku a odkazu...
Evidentne - kdyz disejbluju ten modul a dam refresh, tak se u obrazku zorazi ta lupa a obrazek se po kliknuti zobrazi jak ma...
Nevite nekdo co s tim???
  • sumo
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:JSN ImageShow 4 let #28425

Ahoj,

bylo by asi potreba, aby jsi prozradil, jakou Joomlu pouzivas, zda jsi si ten efekt s "lupickou" nainstaloval sam, nebo jsi jej mel v balicku Joomly od p. Petraska..

My jedeme na Joomle 1.0.13, sablonu mame JSN Epic, kde mame modul JSN ImageShow nainstalovany a vse funguje jak ma (www.real8.cz). Zatim tam fotky s "lupickou" nemame, ale zkousel jsem to a bezi to v pohode.

Lukáš.
  • Real
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:JSN ImageShow 4 let #28434

Ahoj,
no ja hlava derava... Hlavne, ze tu na to kazdy upozornuje...
Jedna se jedna o 1.0.13, vlastni instalace - vse v pohode. Sablona "madeyourweb".
Jen to JSN ImageShow - aktivuju ho a prestane chodit JCEBox. Zmensene obrazky se pak oteviraji v novem prazdnem okne prohlizece na misto takove te oteviraci flash animace...
  • sumo
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:JSN ImageShow 4 let #28437

Neprislusi mi moc radit, jsem zacatecnik, ale jedine co me ted napada:

1) zkus si nastavit jako hlavni sablonu JSN Epic, bude ten problem nadale pretrvavat?

2) projdi diskusi, popr. zadej dotaz na www.joomlashine.com/forum/index.php

3) pouzivas pro efekt zobrazeni obrazku ve flashi fboxbot ci jiny mambot? A zlobi ti to ve vsech prohlizecich? IE6, 7, Firefox?

L.
  • Real
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:JSN ImageShow 4 let #28439

Ještě taková drobnost, ale pro mě třeba moc důležitá, protože nám v tém šabloně pár věcí v IE6 haprovalo.. Vydávají se aktualizace a opravy, viz. www.joomlashine.com/index.php?option=com...;id=46&Itemid=38
  • Real
  • NEPŘÍTOMEN
  • Začátečník

Re:JSN ImageShow 4 let #28448

Takze situace nasledujici!
Prave jsem stahl JSN ImagesShov 1.0.5 a...
Vse funguje jak ma!!!

Uz v changelogu je videt, ze nejake seky opravili...
Takze - vyreseno upgradem modulu...

Kazdopadne diky za konzlutaci!
  • sumo
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
  • 2
Doba nahrání stránky: 0.43 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo