Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Instalace phpBB fora do systému Joomla
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Instalace phpBB fora do systému Joomla

Instalace phpBB fora do systému Joomla 1 rok, 6 měsíců #62418

Ahoj,

dělám si jeden projekt a zatím to mám jen na svém počítači, tedy localhost. Joomlu mám nainstalovanou v pořádku a rád nainstaloval ještě forum phpBB, jen nevím, jak. Vím že potřebuji RokBridge, to mám, s tím problém není, nevím jak zahájit instalaci samotného fora. Mám i knihu Joomla, jen tam ten postup docela nechápu.

"Stáhněte, extrahujte do složky 'forum', bla bla" (to mám), "otevřete adresář 'forum' ve webovém prohlížeči a začněte instalaci" (to mi neni nějak jasný, jak mám adresář otevřít ve webovém prohlížeči

Jak tedy na to?

Předem díky za odpovědi
  • Bro
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re: Instalace phpBB fora do systému Joomla 1 rok, 6 měsíců #62421

Joomlu máte nainstalovanou... bla, bla, bla,... tvrdíte, že chodí a je v pořádku. To tedy znamená, že jste adresář s ní otevřel. A ne jednou, bla, bla, bla... No a stejným způsobem v prohlížeči otevřete i forum phpBB... bla, bla, bla
  • Bong
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poslední úprava: 1 rok, 6 měsíců Napsal Bong.

Re:Instalace phpBB fora do systému Joomla 1 rok, 6 měsíců #62427

Bro:

čiastočne vedľa, ale premyslite si poriadne, či skutočne potrebujete phpBB, alebo by vám stačilo niečo jednoduchšie. Ja som po prepojení Joomla-phpBB (prostredníctvom JFusion) mal toľko starostí, že som celé phpBB fórum následne radšej konvertoval na Kunenu.

Ak už chcete plnohodnotné fórum, osobne by som preferoval SMF alebo myBB pred phpBB. Pracoval som so všetkými uvedenými a phpBB je pre mňa osobne to najhoršie riešenie (neprehľadná administrácia a nastavovanie práv bolo extra utrpením).
  • Fjody
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.91 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 316 hostů a 20 členů