Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Seyret 0.3.0.1
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Seyret 0.3.0.1

Seyret 0.3.0.1 1 rok, 10 měsíců #57390

Zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli už náhodou někdo nemáte zkušenost s novou verzí seyretu 0.3.0.1. Pokusil jsem se ji nainstalovat, ale po instalaci mi vyskočila chyba s ioncube loader. Stránky mám na serveru endora.cz a ti podporu ioncube nemají - podle toho co mi napsali. Nemáte někdo nějaké řešení v tomto směru? Děkuji předem za reakce.
  • tiger89
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Seyret 0.3.0.1 1 rok, 10 měsíců #57393

Máte dvě možnosti:
1. hosting tam naistaluje ioncube loader
2. změníte hosting
  • HonzaKr
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla dědek
:: nejhorší jsou rychlé ruce ::

Re:Seyret 0.3.0.1 1 rok, 10 měsíců #57395

Znáte nějaké hostingy, které tuto funkci podporují? Četl jsem totiž ještě nějaké anglické fóra, kde tento problém řeší ručním vytvořením php.ini, do kterého se vloží nějaká cesta a nahráním ioncube loader přímo na stránky... Toto všechno jsem udělal a dvě chyby ze tří mi to odstranilo. Poslední chybou je ale tato

Warning: realpath() [function.realpath]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 3333 is not allowed to access /usr/lib64/php/modules owned by uid 0 in /home/users/mujnick/mojestranka/web/administrator/components/com_seyret/admin.seyret.php on line 2
Site error: the file /home/users/mujnick/mojestranka/web/administrator/components/com_seyret/admin.seyret.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.

S tou si nevím rady.
  • tiger89
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Seyret 0.3.0.1 1 rok, 10 měsíců #57396

Je zapnutý Safe mode a ten nedovolí mimo jiného spouštět scripty umístění mimo webserver.
Přiznám se, že jsem nenarazil na hostingy, které to naopak nepodporují. Nepočítám free hostingy.
  • HonzaKr
  • NEPŘÍTOMEN
  • Joomla dědek
:: nejhorší jsou rychlé ruce ::

Re:Seyret 0.3.0.1 1 rok, 10 měsíců #57397

Aha, děkuji teda za reakce
  • tiger89
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.64 vteřin