Nejste přihlášeni!
Vítejte, kolemjdoucí
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Kunena - obrácené řazení příspěvků
(1 prohlížející) (1) host
  • Strana:
  • 1

TÉMA: Kunena - obrácené řazení příspěvků

Kunena - obrácené řazení příspěvků 2 let, 11 měsíců #42880

Pokud si uživatel ve foru nastaví - zobrazit nejnovější jako první, tak případě, že přidá karmu nebo odešle příspěvek, hodí ho to na poslední příspěvek, tzn v případě klasického řazení na nenovější, ale v případě jeho nastavení na nejstarší.
Dělala to verze 1.0.7, dělá to i 1.0.8
Nějaký nápad, odkad vítr vane?
  • Sally
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Kunena - obrácené řazení příspěvků 2 let, 3 měsíců #51866

Dobrý den, mám verzi Kunena 1.5.6. Nikde nejde nastavit pořadí řazení příspěvků pro veřejnost. Potřebuji řazení od nejstaršího po nejnovější, v administraci jsem tuto volbu nenašel. Funguje to pouze při použití šablony "default_ex", ostatní šablony řadí od nejnovějšího po nejstarší.
Nevíte si někdo rady? Díky..
  • mspacek
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Kunena - obrácené řazení příspěvků 2 let, 3 měsíců #51867

Implicitní volba řazení je od nejstarších k nejnovějším, změnit ji může každý uživatel ve svém osobním nastavení fóra, administrátor pak v profilech uživatelů v administraci Kunena.
  • Fenris
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor

Re:Kunena - obrácené řazení příspěvků 2 let, 3 měsíců #51868

Zjistil jsem, že toto funguje pouze při použití šablony "default_ex". Na ostatní šablony uživatelská změna pro řazení příspěvků nemá vliv. Nevíte, co s tím nebo kde se to dá v jednotlivých šablonách nastavit?
  • mspacek
  • NEPŘÍTOMEN
  • Uživatel

Re:Kunena - obrácené řazení příspěvků 2 let, 3 měsíců #51869

Je-mi líto, používám pouze vlastní šablony, založené na default_ex a jak říkáte, tam to funguje
  • Fenris
  • NEPŘÍTOMEN
  • Administrátor

Re:Kunena - obrácené řazení příspěvků 1 rok, 7 měsíců #62184

Fenris napsal:
Implicitní volba řazení je od nejstarších k nejnovějším, změnit ji může každý uživatel ve svém osobním nastavení fóra, administrátor pak v profilech uživatelů v administraci Kunena.

Jasně, ale musí se "to" nastavit pro každého uživatel zvlášť.Aby to bylo primárně nastavitelný tak se musí asi TOTO na třetí straně je verze pro verzi Kunena 1.5.11

P.S. Pro nás co není angličtina to pravé tak pan Google přeložil.
  • Enyoj
  • NEPŘÍTOMEN
  • Zkušený uživatel
I pád na "ústa" je pohyb dopředu !
  • Strana:
  • 1
Doba nahrání stránky: 0.43 vteřin
phoca
virtuemart
artio-logo

Právě přítomno: 386 hostů a 16 členů