|
Warning: Memcache::addserver - Oznam Před 1 rok, 2 měsíce
|
|
|
Vie mi prosim niekto poradit, co mam opravit, ked sa mi po instalacii novej Joomla 1.5.10 na server vypisuje hore na stranke hlaska:
"Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /home/html/mojestranky.sk/public_html/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84"
Ide vlastne len o kopiu stranok, ktore na serveri uz bezia, s tym, ze tato kopia ma iny prefix tabuliek k tej istej databaze.
Vdaka za vsetky konstruktivne navrhy,
Fjody
|
|
Fjody
www.hodnotenie.eu
Pokročilý uživatel
|
|
|
|
|
Re:Warning: Memcache::addserver - Oznam Před 1 rok, 2 měsíce
|
|
|
Píšete na jedné straně, že se jedná o novou instalaci a na druhé straně, že se jedná o kopii stránek. Prováděl jste instalaci a nebo běžící J! překopíroval do jiného adresáře a jiných tabulek?
|
|
|
|
:: nejhorší jsou rychlé ruce ::
|
|
|
|
|
|
Na serveri som si okrem /public_htm/ vytvoril /public_html_2/.
Do tejto dvojky som poslal instalacku, vyhotovenu cez JoomlaPack na Localhoste (ta je takmer totozna s tym, co uz na webe je + par novych modulov, ktore nemozem nijakym sposobom do existujucej Joomla na serveri dostat).
Vymenil som nazvy 1. a 2. /public_html/ adresara a nove stranky som nainstaloval z instalacky. Napojil som ich na uz existujucu databazu, s tym, ze prefix tabuliek som zmenil. Tak som dostal stranky z Localu na Server, aj s novymi modulmi. Po case sa mi ale vyhodila spominana hlaska - hore na stranke.
Ked sa mi ju nepodarilo odstranit, premenoval som si spat /public_html/ a stranky bezia v povodnom nastaveni, bez novych modulov - kym sa mi nepodari odstranit uvedenu chybu.
Příspěvek editován: Fjody, v: 05/05/2009 22:07
|
|
Fjody
www.hodnotenie.eu
Pokročilý uživatel
|
|
|
|
|
|
|
Trochu se ztrácím kam co jste kopíroval či instaloval, ale tady najdete radu ohledně chybové hlášky.
|
|
|
|
:: nejhorší jsou rychlé ruce ::
|
|
|
|
|
|
Podstata toho mojho problemu je v tom, ze mam na webe 2 takmer totozne Joomla. Jednu staru verziu stranok a jednu novsiu - s novonainstalovanym pluginom a komponentou. Tie som inak na web do starej Joomla dostat nemohol.
Kazdopadne dakujem za vas cas. Presiel som ten link na diskusne forum a tu davam vytah najdolezitejsej casti. Ak by mal niekto podobny problem, nemusi teda hladat po forach, da sa to vraj vyriesit nasledovne:
I have finally found how to correct this problem.
In the backend----> Configuration ----->System
On the right side there are settings for the cache.
In Port: I have put the value 0
Ja som to medzitym vyriesil preinstalovanim celej novej J, tak dufam, ze sa mi to opat neobjavi.
|
|
Fjody
www.hodnotenie.eu
Pokročilý uživatel
|
|
|
|
|
Re:Warning: Memcache::addserver - Oznam Před 5 měsíce, 2 týdnů
|
|
|
Také mám problém s touto hláškou.
"Warning: Memcache::addserver() expects parameter 2 to be long, string given in /data/www/radek.johanides/vakci.com/subdomains/web/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php on line 84"
Jenže já se k ní dostal způsobem že:
ADMIN:
Uživatelská část -> Globální nastavení -> Uživatelská část -> Použít Apache mod_rewrite -> (na serveru nastavení htaccess.txt na .htaccess dle instrukcí) a přepnutí na ANO
V této sekci jsem zároveň nastavil:
URL přátelské k vyhledávačům (SEF) na ANO
Přidat příponu k URL na ANO
Dal jsem uložit a obnovil web.
Okamžitě se mi zobrazila zmíněná hláška a rozhodila diakritika. Podle diskuzí jsem nastavil na serveru pro "/libraries/joomla/cache/storage/memcache.php" atribut 777.
Nepomohlo. Hláška se stále ukazuje.
Pomůže mi prosím někdo vyřešit tento problém? Moc děkuji
|
|
|
|
|
|
|
Jeden z nejlepších možných hostingů. ...
Savanu jsem měl jednu a po této zkuše...
Pro dlužníky neni nic omluva, jedině ...
Savana neni hosting vhodny pro Joomlu...
Jedu na něm druhý rok dva weby na var...